Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
250 γρ πένες 2 τόνους σε νερό 1 μεγάλο καρότο 3-4 φύλλα μαρουλιού (Λόλα ή iceberg ή κ τα δυο) Φιλέτα ελιάς Καλαμπόκι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Άνιθο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή που την φτιάχνω όταν μου έχει περισσέψει μπρόκολο βρασμένο ή θέλω να το φάω κάπως αλλιώς από το σύνηθες. Η ιδέα ανήκει αρχικά στην μητέρα μου.[...]
Πηγή: greekmasa.grΕντάξει, δεν είναι η εποχή των μανιταριών, αλλά ο οικιακός μας προμηθευτής μαναβικής (ο πατέρας μου στη λαϊκή) καταφέρνει να ξετρυπώνει ωραία μεγάλα μανιτάρια[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΓια άλλη μία φορά, μία συνταγή με λαχανικά, στην οποία πρωταγωνιστεί η έντονη γεύση του μπρόκολου, η οποία γίνεται πιο ήπια και γλυκιά με την απαλή γεύση της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλά, ε!! Δεν υπάρχει!!! Χαζή έκφραση, το ξέρω, αλλά εδώ ταιριάζει!!! Πως τα πάτε με την παντζαροσαλάτα; Διότι αν σας αρέσει και μάλιστα σκορδάτη, τότε θα σας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. πένες, ριγκατόνι ή άλλο μέτριου μεγέθους 250 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα ή κόκαλο, κομμένο σε μπουκιές των 2,5 εκ. 1/2[...]
Πηγή: yumyum.gr500γρ.κοντά ζυμαρικά (πένες ή ριγκατόνι) 80γρ. παρμεζάνα τριμμένη για τη μπεσαμέλ 8 κ.σ. αλεύρι 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 5 φλιτζ. γάλα ½[...]
Πηγή: cooklos.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com