Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 210 συνταγές
700 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο 20 ml ελαιόλαδο 15 φύλλα δυόσμο 12,5 γρ ζελατίνα (2.5 φύλλα) 2 αμπούλες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές λάδι Λίγο πιπέρι 3⁄4 μπακαλιάρο παστό 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες Ελιές μαύρες 1⁄2 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη "σαλάτα" αυτή η γιαγιά την έφτιαχνε όταν είχε τραπέζι. Είναι όμως ιδανική και για να μην πηγαίνει χαμένο το ψάρι που περίσσεψε από την ψαρόσουπα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα διαφορετικό συνοδευτικό για ψάρι ψητό, μπακαλιάρο, γλώσσα τηγανιτή. Ιδιαίτερα νόστιμο και σε συνδυασμό με βρασμένα λαχανικά, όπως μπρόκολο κα κουνουπίδι.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος) Ένα αυγό Μισό φλιτζάνι αλεύρι Μισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά Ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.comΚολοκυθοανθούς στην Αθήνα δεν βρίσκω εύκολα για να μην πω καθόλου. Στην τελευταία μου βόλτα στο χωριό ζήτησα την άδεια από φίλους να επισκεφτώ το περιβόλι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά ντοματάκια βασιλικό αλεύρι μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο κρεμμύδι φάβα (βρασμένη) αλάτι – πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ ταραμάς είναι από τα πιο συνηθισμένα νηστίσιμα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα μας. Η πιο συνηθισμένη του εφαρμογή είναι βέβαια η ταραμοσαλάτα και οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάποτε δεν την έτρωγα καθόλου, τώρα είναι από τα πιο αγαπημένα όσπρια και ένα θαυμάσιο συνοδευτικό σε μπριζόλες ψητές, κεφτεδάκια , μαρίδα ή μπακαλιάρο στο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grυλικά 4-5 πατάτες ελαιόλαδο για το τηγάνισμα σάλτσα αγιολί: 4 σκελίδες σκόρδο 2 κροκάδια (από πολύ φρέσκα αβγά) 1 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 1 1/2 κ.σ. χυμό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami