Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦτάσαμε λοιπόν στην τελευταία συνταγή για την ημέρα του Πάσχα (για φέτος). Σήμερα σας έχω μία πλούσια πατατοσαλάτα η οποία είναι ιδανική για ένα τραπέζι με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό | πράσο Διαφημίσεις για τους πρασοκεφτέδες: 4 με 5 πράσα 2 με 3 αυγά αλεύρι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ Ελληνική σαλάτα (Greek Salad) είναι η πιο διάσημη ελληνική συνταγή σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πρέπει να είναι η τρίτη πιο γνωστή σαλάτα παγκοσμίως μετά την[...]
Πηγή: caruso.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr28 Απρ 2012 Υλικά: 4 φιλέτα γλώσσας 1 κολοκυθάκι 1 καρότο 1 κρεμμύδι 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για την σως λεμόνι: 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: cookcool.grΥλικά μπακαλιάρος παστός (ξαρμυρισμένος) ροφός φιλέτο γλώσσας & πέρκας (τηγανισμένα σε λίγο αλεύρι) κρεμμύδια φρέσκα 5 - 6 σκελίδες σκόρδο 5 - 6[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤα γεμιστά παντώς είδους ομολογώ, πως είναι από τις πιο αγαπημένες φάσεις δημιουργίας μέσα στην κουζίνα μου. Γιατί κάθε φορά θέλω να ξεφεύγω από τα κλασσικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | μαρούλι | αντράκλα | μαϊντανός Διαφημίσεις φύλλα από σπανάκι φύλλα από[...]
Πηγή: toarkoudi.grΟ συνηθέστερος τρόπος μαγειρέματος του παντζαριού είναι το βράσιμο. Αυτόν τουλάχιστον γνώριζα και ακολουθούσα κι εγώ όοοοταν έκανα παντζάρια σαλάτα. Και λέω[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.gr½ κιλό φιλέτα γλώσσας 1 βρασμένο αστακό 1 κουτί καβουράκια 250 γραμμάρια βρασμένες γαρίδες 4 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες 4 φιλετάκια αντζούγιας 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά σαλιγκάρια λάδι κρεμμύδι 1 ντομάτα μεγάλη σε κομματάκια ξύδι δάφνη σκόρδο δεντρολίβανο "Όταν βρέξει τα πρωτοβρόχια,[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό φιλέτο ψαριού (γλώσσα ή παγκάσιους) ξεπάγωτο, 1 κιλό (3-4) πατάτες, 2 κουταλάκια ζωμό λαχανικών σε κόκκους, 7 κουταλιές ελαιόλαδο, 6 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑναπολώ τα κυριακάτικα απογεύματα που άρπαζα ένα κρουασάν molto από το ντουλάπι –ποιος νοιαζόταν τότε για τα συντηριτικά- κι ένα χιλιάρικο απ' το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1/2 κιλό κορυφές γλιστρίδες Λεμόνι ή μηλόξιδο Ρίγανη Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Παρασκευή: Πλένετε την γλιστρίδα. βράζετε νερό σε μια κατσαρόλα και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr