Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Λαχταριστό γεύμα για το μεσημεριανό σας με τρομερή γεύση Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6-8 άτομα Για τις πατάτες με τον κιμά 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠατάτες φούρνου με μουστάρδα Yλικά Μερίδες 3 7 πατάτες μέτριες χυμό από 2 λεμόνια 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα ... ρίγανη πάπρικα γλυκιά αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια σαλάτα μπορεί να αποτελέσει κυρίως γεύμα. Η συγκεκριμένη τρώγεται άνετα ως κυρίως, είναι νόστιμη και υγιεινή! Μπορείτε να πειραματιστείτε, δημιουργώντας[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤα λαχανικά στο φούρνο είναι μια συνταγή εύκολη και κατάλληλη για να καταναλωθούν τα λαχανικά που περίσσεψαν ή δεν αρκούν κάποια από αυτά για ένα πλήρες γεύμα[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΞέρατε ότι στο Χριστόφορο Κολόμβο χρωστάει η Ευρώπη την ανακάλυψη της πατάτας?! Βέβαια! Τις έτρωγαν οι ιθαγενείς της Αμερικής και οι Ίνκας. Στην Ελλάδα φυσικά,[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grTο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο ή το κρητικό ταίρι του, τη ρακή. Χοχλιοί[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 26/02/2015 σε Λαδερά, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μανιτάρια κρασάτα με μυρωδικά Μανιτάρια κρασάτα με μυρωδικά, πασπαλισμένο με ξύδι[...]
Πηγή: sintayes.gr1 κιλό χοχλιοί προβρασμένοι 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί ½ ποτηράκι του κρασιού αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο δενδρολίβανο αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.grΑναρτήθηκε στις 10/08/2017 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κοτόπουλο με πατατούλες και γραβιέρα στη λαδόκολα Κοτόπουλο στη λαδόκολλα. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 600 γρ. πατάτες 200 γρ. λουκάνικα βραστά κομμένα σε ροδέλες 200 ml γιαούρτι στραγγιστό 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 80 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια αρκετά βελτιωμένη εκδοχή μιας παλαιότερης συνταγής . Θα μπορούσε κανείς να την κάνει και με χοιρινό κρέας αντί για μανιτάρια - επιφυλάσσομαι να το κάνω[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΧρόνια Πολλά! Σήμερα έχουμε μια διαφορετική έκδοση του διαχρονικού μπακαλιάρου σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου! Θα χρειαστούμε Κροκέτες μπακαλιάρου 550 γρ.[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΤο μυστικό για τον πρωτοχρονιάτικο μπουφέ είναι έντονες και παράλληλα ντελικάτες γεύσεις, γρήγορα finger food και παρασκευές που θα συνοδεύσουν το κρασί ή τη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Πατάτες 1 κιλό Σκόρδο 2 σκελίδες λιωμένες Δενδρολίβανο 1 κουταλιά της σούπας Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Λεμόνι 1 (τον χυμό του) Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φασολάκια βελόνες 600 γρ. Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ. Πιπεριά κίτρινη 1 τεμ. Κρεμμυδάκια μικρά 5-6 τεμ. αυτά που χρησιμοποιούν για στιφάδο Αρακάς φρέσκος 100[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ πατάτα είναι μια από τις καλύτερες γαρνιτούρες για τα ψητά κρέατα. Συνήθως τις κάνουμε φούρνου και βέβαια είναι υπέροχες με το λαδάκι τους, το λεμόνι τους,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι Παραδοσιακή Κρητική Συνταγή Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοχλιούς αλάτι δενδρολίβανο 1 ποτήρι ξύδι 1 φλιτζάνι λάδι Έχουμε καθαρίσει τους χοχλιούς από μπροστά.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Πατάτες ανάλογα με τις μερίδες που έχω, πολύ καλά πλυμμένες ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥΣ! Χαραγμένες σαν …σκακιέρα! Λάδι για το σοτάρισμα στο τηγάνι, 50 γραμ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 2 κ. πατατούλες φούρνου μικρές, ολόκληρες ½ ποτήρι ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι χοντρό & 2 κ.σ. ακόμη για το βράσιμο πιπέρι 1 ποτήρι φρέκο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία εύκολη και απλή λύση για το μεσημεριανό σας. Χρόνος 10΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 2 μερίδες 225 γρ μανιτάρια κομμένα σε κομματάκια 10 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για άτομα) 4 αυγά χτυπημένα 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη -//- -//- ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 10 φέτες σαλάμι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr“Ποτέ χοχλιός μπουμπ o υριστός δε φεύγει απ' το τηγάνι, ανε γλιτώσει απ' τη φωθιά τ' αλάτσι τονε πιάνει!” Εφημερίδα Πατρίς www . patris . gr[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr