Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα 200 γραμμάρια φρέσκα φύλλα σπανάκι 3 κουταλιές σούπας φραγκοστάφυλλα 15 σκελίδες πορτοκάλι ξεφλουδισμένες 15 φρέσκα φύλλα ρόκας 2 φύτρες[...]
Πηγή: sidagi.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος τηγανιτός και σκορδαλιά με ψωμί Μια συνταγή για ένα Ελληνικό πιάτο που[...]
Πηγή: sintayes.grΓνήσια παραδοσιακή χιώτικη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 φλ. αμύγδαλα χωρίς φλούδα 5-6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρα 4-5 κ.σ. ξύδι 3/4 φλ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα Για τη σαλάτα 4 καρδιές μαρουλιού χοντροκομμένες 500 γραμμάρια φύτρα (βλαστάρια) 300 γραμμάρια ψίχα καβουριού 1 κομμάτι φινόκιο Για τη σως 200[...]
Πηγή: sidagi.grΤο καλοκαίρι, συχνά μας αρέσει να έχουμε στο ψυγείο μας μια χορταστική και δροσερή σαλάτα, ειδικά όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες μετατρέπουν το μαγείρεμα από[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο βλήτο είναι ένα μικρό, θαμνώδες χορταρικό, που τα παλιότερα χρόνια ήταν ευρύτατα διαδεδομένο στις κουζίνες. Συνήθως φυτρώνει μόνο του, αλλά μπορούμε και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα τουρσί που τρώγεται σχεδόν αμέσως! Οι σαλάτες, ωμές ή βραστές είναι απαραίτητες σε κάθε γεύμα πρόχειρο ή επίσημο. Σπάνια, και σε περιπτώσεις μεγάλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια άγρια, ανάμεικτα (τρομπέτες, πορτσίνι, πλευρώτους) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες (χωρίς τα πράσινο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΠΡΟΚΟΛΟ ΡΟΜΑΝΕΣΚΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη ενα ασυνήθιστο λαχανικό, το οποίο για πρώτη φορά φέτος είδα να κυκλοφορεί στην αγορά. Είμαι σίγουρη οτι αν το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια άγρια, ανάμεικτα (τρομπέτες, πορτσίνι, πλευρώτους) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες (χωρίς τα πράσινο[...]
Πηγή: icookgreek.comΠατάτες(χρήσιμες συμβουλές) Οι συμβουλές μας σχετικά με τις πατάτες είναι: Αν τύχει να πέσει περισσότερο αλάτι στο μαγειρευτόφαγητό μας, ρίχνουμε απλά μέσα μία[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΚαλό μήνα και καλή εβδομάδα ! Σκέφτομαι ότι σε δύο εβδομάδες έχουμε Πάσχα και ότι πρέπει να φτιάξω μια λίστα με όλα όσα έχω να κάνω.. Πολλές δουλειές[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΣτον ευλογημένο τόπο μας ακόμα και τα άγρια λάχανα (έτσι λέμε τα βρώσιμα άγρια χόρτα στην Αχαΐα) τρώγονται, έλεγε η γιαγιά μου, και για να αποδείξει αυτό που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (2) : Για τα νουντλ: 150 γρ. κίτρινα νουντλ ή νουντλ αυγού 2 κουταλιές σησαμέλαιο 500 γρ. φιλέτα από στήθος πάπιας 80 ml χόιζιν σος Για το[...]
Πηγή: yumyum.gr