Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
2 κομμάτια 200 γραμμ. το καθένα φέτα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 5-6 ασπρομανίταρα[...]
Πηγή: argiro.gr8 slices of toast bread crusts removed 1x200g tin of tuna fish in water well drained 1 cucumber 1 carrot 1/2 tea cup of sweet corn kernels 2 spring onions[...]
Πηγή: argiro.gr6 κολοκυθάκια τρυφερά (χωρίς πολλούς σπόρους) 350 ml μπίρα αλεύρι όσο πάρει (περίπου 200 γραμμ.) αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: argiro.gr1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 800 γραμμ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια (όπως πλευρώτους ασπρομανίταρα πορτομπέλο κ.λπ.) 4 κ.σ. κονιάκ 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr8 πατάτες 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (χυμός) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κουτάκι μπύρα αλατοπίπερο Εκτέλεση Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. μυδόψιχα (καθαρισμένη έτοιμη στα σούπερ μάρκετ) 1 κουτάκι μπίρα (330 ml) 250 γραμμ. αλεύρι up 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr1 χταπόδι γύρω στο 1 1/2 κιλό 1 φλ. παρθένο ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό ξίδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 δαφνόφυλλο 5-6 κόκκους πιπέρι μαύρο 1 κ.σ. ρίγανη Εκτέλεση 1 .[...]
Πηγή: argiro.gr8 πατάτες 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (χυμός) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κουτάκι μπύρα Αλατοπίπερο Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια.[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. μυδόψιχα (καθαρισμένη, έτοιμη, στα σούπερ μάρκετ) 1 κουτάκι μπίρα (330 ml) 250 γραμμ. αλεύρι up 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr6 κολοκυθάκια τρυφερά (χωρίς πολλούς σπόρους) 350 ml μπίρα Αλεύρι όσο πάρει (περίπου 200 γραμμ.) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: argiro.gr1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 800 γραμμ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια (όπως πλευρώτους, ασπρομανίταρα, πορτομπέλο κ.λπ.) 4 κ.σ. κονιάκ 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr