Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πράσινες 3 μεγάλα ξερά (άνυδρα) κρεμμύδια 2 ώριμες ντομάτες χωρίς τους σπόρους 1/5 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1/4[...]
Πηγή: argiro.gr800 γραµµ. αγγούρια μικρά ή µεγάλα 3 ξερά κρεµµύδια 2 φλ. τσαγ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 1½ φλ. τσαγ. ξίδι 3-4 κλωνάρια άνηθος 1. Πλένουμε τα αγγούρια, καθαρίζουμε[...]
Πηγή: argiro.gr300 γραμμ. μυδόψιχα (καθαρισμένη, έτοιμη, στα σούπερ μάρκετ) 1 κουτάκι μπίρα (330 ml) 250 γραμμ. αλεύρι up 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.σ. πάπρικα καυτερή Για τη[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό ολόκληρα μικρά πατατάκια (baby πατάτες) 1 κλαδάκι γρ. θυμάρι 1 κλαδάκι φρ. δεντρολίβανο Λίγο χοντρό αλάτι Λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 καυτερή[...]
Πηγή: argiro.gr2 κομμάτια 200 γραμμ. το καθένα φέτα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 5-6 ασπρομανίταρα[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλιτζ. κους κους 2 ντομάτες κομμένες σε μικρά καρέ 1 αγγούρι κομμένο σε μικρά καρέ 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρά καρέ 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ. φακές 1 κομμάτι κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: argiro.gr6 πιπεριές Φλωρίνης 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 3 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι Βάζουμε τις πιπεριές ολόκληρες στο φούρνο[...]
Πηγή: argiro.gr1 μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα 1 iceberg 6 ντοματίνια 1 αγγούρι 1 ξερό κρεμμύδι κόκκινο (κομμένο σε ροδέλες) 1 κ.γλ. σουμάκ αραβικές πίτες ψημένες για το γαρνίρισμα[...]
Πηγή: argiro.gr2 ματσάκια ρόκα 4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 800 γραμμ. καρπούζι (ψίχα) 1/2 κόκκινο ξερό κρεμμύδι μικρό 1 φλ. φέτα σε κύβους 1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό λάχανο 2 μήλα (1 πράσινο μήλο και 1 μήλο Πηλίου κόκκινο) 1 κ.σ. αλάτι 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr