Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Συστατικά 1φλ.ριζότο που περίσσεψε, ακόμα κι αν έχει λαχανικά, κάποιο κρέας ή αλλαντικό Λάδι Φρυγανιά τρίμμα 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2αυγά χτυπημένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν είχαν εμφανιστεί στην αγορά οι κύβοι λαχανικών ή κρεατικών είχαν αποκτήσει φανατικές φίλες που τους χρησιμοποιούσαν για να δώσουν γεύση στα φαγητά τους,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας παρουσιάζουμε μια Συνταγή για Κινόα, από το Blog LoveCooking, η συνταγή αναδημοσιεύετε από την σελίδα.«Κινότο». Όπως ριζότο, αλλά ακόμα πιο νόστιμο!της[...]
Πηγή: sesoyla.grΚαλησπέρα σας... μόλις τελείωσε η εβδομάδα μου!!! Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αρκετά δύσκολες... συλλογίζομαι... αλλά..."συνηθισμένα τα βουνά στα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 1φλ.κουνουπίδι κομμένο σε μικρά τουφάκια 1κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκι 1κρεμμύδι ψιλ/νο 1πιπεριά τσίλι 1πορτοκαλί πιπεριά ψιλ/νη 1/2φλ.λευκό κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝΟΣΤΙΜΙΆ ή ΒΕΓΚΈΤΑ: ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Από την στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με τα μαγειρέματα, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε και η ανάγκη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝΟΣΤΙΜΙΆ ή ΒΕΓΚΈΤΑ: ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Από την στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με τα μαγειρέματα, κάποια στιγμή δημιουργήθηκε και η ανάγκη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Σαρακοστή ακόμα καλά κρατεί, αλλά το θέμα φαγητό έχει πάψει να μας απασχολεί τόσο. Θες λίγο ότι πλέον έχουμε συνηθίσει, θες λίγο ότι μέσα από το ediva.gr[...]
Πηγή: ediva.grΈχω μανία με τα χρωματιστά ψωμιά και τα παξιμαδάκια που φτιάχνω προσθέτοντας στη ζύμη αλεύρι από χαρούπι , χόρτα ή κολοκύθα και μανταρίνια μαζί με ελαιόλαδο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑύριο είναι Κυριακή...μέρα αργίας που η οικογένεια με την στενή ή την πιο ευρεία έννοιά της μαζεύεται γύρω από ένα τραπέζι. Ας φτιάξουμε, λοιπόν, ένα πιάτο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας... μόλις τελείωσε η εβδομάδα μου!!! Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αρκετά δύσκολες... συλλογίζομαι... αλλά..."συνηθισμένα τα βουνά στα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίπα να ετοιμάσω το σπίτι για Φθινόπωρο δεν θέλω να ακούω ακόμη για Χειμώνα. Οπότε θα τρώγαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο από χτες, δηλαδή σουτζουκάκια με ριζότο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Σαρακοστή μπορεί να έχει έρθει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στερηθούμε από τα αγαπημένα μας φαγητά. Έτσι, λοιπόν, αντί να κάνεις τα κλασσικά μπιφτέκια στο[...]
Πηγή: ediva.grΚαλή εβδομάδα!! :) Ο κιμάς είναι εδώ και χρόνια το δεύτερο αγαπημένο μου κρέας (με πρώτο το κοτόπουλο)! Τα ζυμαρικά με τον κιμά ένα φαγητό που ποτέ δεν το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤζατζικάκι … για να μην σας πάρουν μυρωδιά ! Φάτε τζατζικάκι, και δώστε άφοβα φιλάκι. Υλικά ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό 3 σκελίδες σκόρδο 1 αγγούρι[...]
Πηγή: magiacook.grΈχουμε συνηθίσει το αγγούρι σε ρόλο κομπάρσου σε πολλές σαλάτες και σπάνια το αντιμετωπίζουμε ως βασικό υλικό. Προσωπικά λατρεύω τη δροσερή, πράσινη γεύση και[...]
Πηγή: caruso.gr