Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Οι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι τίτλος κι' αυτός; Έχετε απόλυτο δίκιο να το σκεφτείτε αυτό, όσες και όσοι με διαβάζετε. Όμως η μπραντάδα , νομίζω πως είναι γνωστή σε όσους έχουν καταγωγή:[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΙδανικός μεζές, εξαιρετική γεύση για να συνδυαστεί στο τραπέζι μας με τη σπιτική Τυροκαυτερή, που είναι τόσο καυτερή όσο μας αρέσει. Συνοδεύουν την όρεξή μας[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑπό την κ. Σοφία Καλαμπαλίκη που μας δίνει την γνήσια και παραδοσιακή δυνατή σκορδαλιά από τους Ραπταίους Μεσοχωρίων Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι σκόρδο μισό φλυτσάνι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5-6 Μετριες πατατες 4 σκελιδες σκόρδο 2-3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1 λεμονι το χυμο του Αλάτι-ασπρο πιπέρι 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami700 γρ. γιαούρτι πρόβειο 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο 20 ml ελαιόλαδο 15 φύλλα δυόσμο 12,5 γρ ζελατίνα (2.5 φύλλα) 2 αμπούλες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤη "σαλάτα" αυτή η γιαγιά την έφτιαχνε όταν είχε τραπέζι. Είναι όμως ιδανική και για να μην πηγαίνει χαμένο το ψάρι που περίσσεψε από την ψαρόσουπα![...]
Πηγή: cookpad.com/grΨάρι σε φέτες (μπακαλιάρος, σφυρίδα, συναγρίδα) ή ολόκληρο (τα “δεύτερα” ψάρια, που ο ψαράς “ντρέπεται” να τα πάει με το που θα “πιάσει η βάρκα” στα εστιατόρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος) Ένα αυγό Μισό φλιτζάνι αλεύρι Μισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά Ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΚολοκυθοανθούς στην Αθήνα δεν βρίσκω εύκολα για να μην πω καθόλου. Στην τελευταία μου βόλτα στο χωριό ζήτησα την άδεια από φίλους να επισκεφτώ το περιβόλι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα υπέροχο νηστίσιμο ντιπ με ταραμά από αυγά, που βγαίνει από τον μπακαλιάρο ή τον κυπρίνο. Στο εμπόριο διατίθενται δύο είδη ταραμά. Ο λευκός και αυτός με το[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά ντοματάκια βασιλικό αλεύρι μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο κρεμμύδι φάβα (βρασμένη) αλάτι – πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami