Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Είναι ορισμένες συνταγές που θα ήταν κρίμα να λείπουν από το blog μας. Είναι αγαπημένες πολλών γενεών και διαχρονικές. Μία απ' αυτές είναι και η ρώσικη σαλάτα,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μανιτάρια ολόκληρα: 450 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας): 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1 μέτριο σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4-6 , Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά , Χρόνος ψησίματος: 35’, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη μπριζέ[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: παξιμάδια λαδιού τοματίνια παπούλες μαϊντανός κάπαρη 2 αντσούγιες λιαστές τομάτες πουλ μπιμπέρ καπνιστή πάπρικα αγουρέλαιο ελιές θρούμπες φέτα ξυσμα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά μανιτάρια ολόκληρα 450 γρ. ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας) 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ. σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comWaldorf Salad είναι η διάσημη σαλάτα του Ξενοδοχείου Waldorf Astoria και αυτή εδώ είναι η συνταγή, προσαρμοσμένη κάπως στα Ελληνικά δεδομένα και πιο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή αυτή την έχω φτιάξει ξανά & ξανά και μου φαίνεται delicious... Θα χρειαστούμε: - 1 κιλό πατάτες (αν είναι βιολογικές τόσο το καλύτερο) -1 ματσάκι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΆλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. φάβα (λουβάνα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη λάδι τρούφας 2 κουταλιές ελαιόλαδο κάπαρη λιαστές ντομάτες αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr