Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Ένα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 ή 8 χοιρινά μπριζολάκια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 καρότο[...]
Πηγή: sidagi.grΤώρα το καλοκαίρι πολύ συχνά το τραπέζι μας περιλαμβάνει μια ζεστή σαλάτα με βλίτα που πολλές φορές έχει τη θέση κύριου πιάτου γιατί ποτέ εδώ στην Κρήτη δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν βρείτε πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή τότε... να μου το πείτε! Δεν το πίστευα όταν τη δοκίμαζα ότι το λάχανο, που δεν το έχω σε εκτίμηση, θα ήταν τόσο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναζητώντας ένα εμβληματικό πηλιορείτικο φαγητό, που να μπορεί να μαγειρευτεί με εποχικά υλικά όλες τις εποχές του χρόνου, κατέληξα στo υπέροχο πιάτο χόρτα με[...]
Πηγή: bostanistas.gr5 μέτριες πατατες βρασμένες 4 παντάρια βρασμένα 4 καρότα βρασμένα 2 καλαμπόκια βρασμένα 1 κουταλιά μουστάρδα 2 κουταλιές παρμεζάνα ψιλοτριμμένη 3 γεμάτες[...]
Πηγή: argiro.grΕίπαμε να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά ανεβαίνοντας στο βουνό! Είχε ρίξει αρκετό χιόνι εκεί στα ψηλά. Γκρίνιαζαν και τα παιδιά… «εδώ δεν χιονίζει ποτέ… πότε[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com300 γρ. κρέμα γάλακτος 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4 πατάτες μέτριες 4 καρότα μεγάλα 4 παντζάρια μεγάλα 5 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα 100 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr