Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Γεια σας φίλοι μου, πολύ καιρό έχω να βάλω ανάρτηση...όχι ότι δεν τρώγαμε...χαχαχα αλλά η γρίπη που μας επισκέφτηκε δεν μου άφησε διάθεση και χρόνο για[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά συνταγής 8 πατάτες κομμένες σε ροδέλες 300 γρ. κασέρι τριμμένο σε χοντρό τρίφτη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ 1 πακέτο σπαγέτι, 500γρ. μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια, 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο, 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 3 κουταλιές παρμεζάνα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι η συνταγή που έχει γευστικό suspense! Γιατί οι βίδες με μπροκολάκια αυστηρά κλεισμένες στη φόρμα έρχονται στο πιάτο, το οποίο ναι, καλά τα καταφέρνει[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1/2 κιλό πατάτες 4 αυγά 300 γρ. λουκάνικο αλάτι πιπέρι 2 - 3 κ.σούπας ελαιόλαδο 2 - 3 κ.σούπας βούτυρο τριμμένο τυρί προαιρετικά ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τη γέμιση 600 γρ. παντζάρια ψημένα στο φούρνο 1 μεγάλη ρέβα βρασμένη στον ατμό 200 γρ. πατάτες βρασμένες στον ατμό 80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα πραγματικά έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι να φτιάξω...Εν τω μεταξύ σήμερα των Τριών Ιεραρχών είναι αργία, όλα κλειστά, άρα no προμήθειες.... Άνοιξα το[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΞεφεύγουμε απο το κλασσικό πέστο βασιλικού και παντρεύουμε το ζυμαρικό με το σκόρδο,το μπρόκολο και την παρμεζάνα!Πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα που[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕίναι μια γρήγορη εύκολη άσπρη σάλτσα με μανιτάρια.... Ταιριάζει με σνίτσελ πατάτες,μακαρόνια... Πάμε να δούμε πως την έκανα??? Υλικά.... 10 φρέσκα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grmushrooms filled with sour cream and bacon γεύση που θυμίζει πίτσα!!! Τα λόγια είναι περιττά!! Τα υλικά ''μιλούν'' από μόνα τους..!! Μανιτάρια, μπέικον, κρέμα[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΤι βελανίδια με αυγά μας "τσαμπουνάς" τώρα (;) θα μου πείτε... Σωστό, πολύ σωστό. Αλλά, όταν μιλάμε για ντοματάκια βελανίδια και μάλιστα της οικιακής μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνας νόστιμος τρόπος για να φάνε τα παιδιά σας μπρόκολο!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 μπρόκολο 1 πακέτο ριγκατόνι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές λάδι ή βούτυρο 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλο μακαρόνια πένες 2 ντομάτες 1 μικρο παριζάκι 2 αυγά 0.5 αγγούρι 2 πλακέτες φέτα 1 κονσερβα καλαμπόκι 4 κ.σ μαγιονέζα Οδηγίες Βράζουμε τα μακαρόνια.[...]
Πηγή: cookpad.com/grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΟγκρατέν με ζυμαρικά και μπρόκολο στο φούρνο μέσα σε πλούσια δόση κρέμα γάλακτος. Συνταγή : magirevoikonomika.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 03/03/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σουφλέ με λαχανικά και ζυμαρικά Μια εύκολη συνταγή για Σουφλέ με λαχανικά, ζυμαρικά και τυριά.[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για μια κούπα: 1/2 κούπα ή 100 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 κ.σ. χυμό λεμονιού ή 4 κ.σ. μηλόξιδο ή 1 κ.γ. κιτρικό οξύ 100 γρ. ή 12 κ.σ. κοφτές[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΜια συνταγή που την φτιάχνω όταν μου έχει περισσέψει μπρόκολο βρασμένο ή θέλω να το φάω κάπως αλλιώς από το σύνηθες. Η ιδέα ανήκει αρχικά στην μητέρα μου.[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι ομελέτες φούρνου, το χω ξαναπεί, μου αρέσουν πολύ γιατί κόβονται και σερβίρονται πολύ όμορφα! Αυτή είναι μια διαφορετική ομελέτα, τρώγεται ως κυρίως πιάτο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com