Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τα μεσημέρια του Σαββάτου κατεβαίνω συνήθως στο κέντρο της Αθήνας και στην αγορά γύρω από το Μοναστηράκι. Και σχεδόν πάντα η βόλτα στα μπαχαράδικα και στα[...]
Πηγή: bostanistas.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grKαλημερούδια!! σας έλειψα? Έχω μέρες να φανώ και η αιτια είναι από την μια τα ζουζούνια που μου απορροφούν όλο τον ελεύθερο χρόνο μου και από την άλλη το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓειά σας!! Καλοκαιριάσαμε κανονικά και εδώ στον Καναδά και η διάθεση ζητάει νόστιμες σαλατίτσες! Ένα πλήρες γεύμα αυτή η χαρούμενη σαλάτα που την χαρακτηρίζουν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. κινέζικα μακαρόνια ή σπαγέτι (½ πακέτο) ή ταλιατέλες αβγού, ½ κρεμμύδι κομμένο σε πολύ λεπτά φετάκια, 2 χρωματιστές πιπεριές,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com