Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Το Πάσχα απέχει πλέον μόνο 10 μέρες περίπου και είναι φυσικό οι περισσότεροι να το ρίξουν στο αρνάκι, όπως άλλωστε απαιτεί και η παράδοση. Εμείς φροντίζουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ' όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο κατά λέξη, σημαίνει:[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα για πρώτη φορά, φτιάξαμε συνταγή από την Αρμενία! Είχαμε στο μυαλό μας να φτιάξουμε κοκκινιστό, αλλά ταυτόχρονα είχαμε εντοπίσει αυτή τη συνταγή η οποία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι θα λέγατε αν συνδυάζαμε το κουνέλι με τη μελιτζάνα που τώρα μπαίνει στην εποχή της σιγά σιγά; Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που συνδυάζουμε κρέας με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως όλοι σχεδόν, αγοράζουμε ολόκληρο το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα μανιτάρια είναι μία από τις τροφές που προτιμούμε ιδιαίτερα και σχεδόν ποτέ δε λείπουν από το εβδομαδιαίο μας τραπέζι. Σήμερα, λοιπόν, τα φτιάχνουμε όπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ γύρος είναι αναμφίβολα το εθνικό μας "βρώμικο" φαγητό. Είναι αγαπημένη τροφή γιατί είναι νόστιμη, χορταστική και προπαντώς προσιτή στην τιμή. Όμως ο όρος[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜερικές φορές μένουμε πραγματικά κατάπληκτοι με το πόσο νόστιμα φαγητά μπορούν να προκύψουν από ελάχιστα υλικά! Παράδειγμα το σημερινό μας πιάτο από το Μαρόκο.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα είναι συνυφασμένο στη δική μας οικογένεια (όπως και στων περισσότερων άλλωστε) με μαγειρίτσα, αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κόκκινα αβγά, αλλά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧριστός Ανέστη σε όλους! Ανάσταση σήμερα και η συνταγή μας είναι ένας εξαιρετικός μεζές για κρασάκι ή ούζο, λίγο πριν το σουβλιστό αρνί! Δεν είναι κάτι το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα παρουσιάζουμε ένα φαγητό με προέλευση ανατολίτικη που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο φαγητό όλων των μερακλήδων κρεατοφάγων και δημοφιλές delivery![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια τη συγκεκριμένη συνταγή δεν έχουμε πολλά να πούμε. Εκτός από μια-δυο μίνι παρεμβάσεις, η συνταγή αφορά τον παραδοσιακό σμυρνέικο τρόπο παρασκευής του[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή την είχαμε σταμπάρει εδώ και καιρό και θέλαμε να τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! Πρόκειται για μια συνταγή από το Μαρόκο που κανονικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! Προς το παρόν,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr