ελαφρυ κεικ νηστισιμο | μυδοπιλαφο με μυδια απο σακουλακι | τα μουστοκουλουρα της αλεκας | μυρμηγκατο με σπορελαιο | ετοιμα γαρδουμπακια στο φουρνο | συνταγη με μελιτζανες νηστισιμη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις καστανα γλυκοπατατα

Βρέθηκαν 215 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

~ Ρίγανη από το Μπάλο ! ~

ή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr

Λικέρ βατόμουρο

Ήρθε η ώρα να σας κεράσω σας το είχα υποσχεθεί!! Με την ευκαιρία να σας ευχηθώ και καλό μήνα!!! Πριν φύγω για διακοπές είχα πάει μια μικρή βόλτα σε γνώριμα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Κατσίκι στη γάστρα με ξερά σύκα

Τελευταία συνταγή πριν το Πάσχα...Να κάνω και καμιά δουλειά η μαγείρισσα, να εκκλησιαστώ και λίγο, να κάνω και το πλάνο μου και τα ψώνια για τα μαγειρέματα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Γιορτάσαμε και φέτος

Για άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κυδώνια ψητά

Πεσκέσι κυδώνια έφτασαν στο σπίτι. Όλα καλοδεχούμενα ό,τι μου δίνουν! Έτσι κι αυτά και αξιοποιήθηκαν όπως τους άξιζε. Άλλα έγιναν γλυκό κουταλιού , άλλα τα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κιμαδοπιτάκια  με φύλλο κουρού

Κάθε φορά που φτιάχνω κιμά για μακαρόνια, φυλάω στην κατάψυξη όσο μένει σε δόσεις για 2 άτομα σε μεταλλικά μπωλάκια. Έτσι, έχω πάντα έτοιμο κιμά για μια[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κουρκουμάς, Η Χρυσή Ρίζα!

Η κιτρινόριζα, κουρκουμάς ή κουρκούμη είναι μια φυσική ρίζα, η οποία όταν αποξηρανθεί και αλεστεί μας δίνει ένα υπέροχο καρύκευμα, με το χαρακτηριστικό[...]

Πηγή: funkycook.gr
Ραβανί

Όταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Λακωνικά μεζεδοκαμώματα

Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κέρκυρα,Κέρκυρα με το Ποντικονήσι...

"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα και τσένταρ & ψητή[...]

Κεφτεδάκια με λευκή σάλτσα και τσένταρ & ψητή πατάτα (ή πώς να αξιοποιήσετε τα κεφτεδάκια που σας περίσσεψαν) Εδώ είμαι κι εγώ! Μετά από μακρά (αλλά[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Σφολιάτα και 14 Εύκολοι Τρόποι να την[...]

Η σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]

Πηγή: funkycook.gr
Μπαγιάτικο ψωμί και Φρέσκιες Ιδέες για να το[...]

Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε  κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]

Πηγή: funkycook.gr
Φυστίκι Αιγίνης, το Μοναδικό!

Το φυτό Η φυστικιά ή Pistacia vera, είναι ένα φυλλοβόλο δένδρο, με κλαδιά που έχουν χρώμα σταχτί, φύλλα δερματώδη και σύνθετα πράσινου χρώματος! Κατάγεται από[...]

Πηγή: funkycook.gr
Pelmeni σε Βινεγκρέτ σόγιας, κεφίρ και ξυδιού

Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κυριακάτικο τραπέζι ( μέρος 16 )

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε ; ; ; Χάθηκα πάλι για αυτήν την εβδομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, το καλοκαιράκι το λατρεύω και για αυτό είμαι[...]

Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr
Μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο σε μελιτζάνα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κεμπάπ, ντονέρ και μπλέξιμο

Τι είναι το κεμπάπ; Κρέας κομμένο σε κιμά και αρωματισμένο με διάφορα μπαχαρικά, αρκετά έντονα. Η λέξη κεμπάπ είναι τούρκικη (προερχόμενη λέει απ' τ' αραβικά)[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Αρνί με κους κους

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πασχαλινό τραπέζι

Σίγουρα έχουμε αρχίσει όλοι να σχεδιάζουμε τι θα ετοιμάσουμε για την Κυριακή του Πάσχα. Εκτός από τον κλασικό οβελία, το πασχαλιάτικο τραπέζι χρειάζεται[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy