κολοκυθόπιτα γλυκιά αργυρώ | τζατζικι χωρις σκορδο | φιλέτο μοσχάρι συνταγές | κολοκυθακια γεμιστα στο φουρνο | κουλουρακια λαδιου παρλιαρος | κορμος σοκολατας βεφα αλεξιαδου | αγριογουρουνο κατσαρολας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις ροκφορ

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γαλοπούλα γεμιστή και κάστανα σοτέ

Υλικά (για 8 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 κιλά 1.500 γρ. κάστανα βρασμένα 200 γρ. χοιρινό κιμά 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντρά αλεσμένο 2 αβγά 1 μικρό βαζάκι μαύρες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ντέμι Γκλάς και Παράγωγα!

Xρόνος Προετοιμασίας: 5-6 ώρες Υλικά : 5 κιλά κόκαλα μοσχαρίσια 10 κιλά νερό 300γρ. αρωματικά χορταρικά καρότο, κρεμμύδι, σέλινο (όλα μαζί) 1 μπουκέ γαρνί με[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr

Χριστουγεννιατικος μπουφες απο το daddycool!Εδω[...]

Σας εχουμε φανταστικες ιδεες που θα σας βγαλουν ασπροπροσωπους στο μπουφε των Χριστουγεννων! Γαλοπούλα Γεμιστή (και με κοτόπουλο Γίνεται η συνταγή και είναι[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Φιλέτο στη σχάρα με τρούφα και πιπέρι

Υλικά μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6 χοντρές φέτες πάχους 2,5 εκ. ελαιόλαδο: λίγο βούτυρο λιωμένο ή λάδι τρούφας: λίγο, για το ψήσιμο αλάτι πιπέρι[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Η Φλωρεντία στο ... πιάτο μας!

Πρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κουνέλι a la Royale

Υλικά: 1 περίπου Κουνέλι 1 15 γρ. περίπου σε κομματάκια Λευκή Τρούφα 200 γρ. Αμελέτητα 200 γρ. Φουά Γρά 50 γρ. σε κύβους Ζαμπόν 2 μικρά βρασμένα, σε κύβους[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Pina colada cake pops

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Cookie pops

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ

Είναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
φιλέτο ελάφι γουέλινγκτον: μας κακομαθαίνετε[...]

Ένα φιλέτο γουέλινγκτον είναι ταυτισμένο με μια εξαιρετική περίσταση, μια γαστρονομική τελετουργία που ξεκινά από την παρουσίαση του φαγητού στο τραπέζι μόλις[...]

Πηγή: pandespani.com
Μινιόν από φιλέτο μοσχαρίσιο με κονφί από μήλα[...]

Ο συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
κροστίνι με συκωτάκια: from Tuscany with love -[...]

Αν υπήρχαν δυναμόμετρα να μετράνε την ‘άγνωστη’ ένταση των τόπων, στο δικό μου η Τοσκάνη που γνώρισα θα είχε φτάσει την θλίψη (από το σύνθλιψη), εξασφαλίζοντας[...]

Πηγή: pandespani.com
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φιλέ Μινιόν Σος Μαδέρα, σε λαμπρή επιστροφή απ’[...]

Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας  στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]

Πηγή: caruso.gr
Κέρασμα για το νηπιαγωγείο!

10 του Φλεβάρη σήμερα και έχουμε τη γιορτή του Αγίου Χαραλάμπους …. και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γιορτάζει ο "μικρός μου πρίγκιπας"! από εχτές[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Πεϊνιρλί και σαλάτα με φύλλα μουστάρδας

ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]

Πηγή: megatv.com/cook
Φιλέτο στη σχάρα με τρούφα και πιπέρι

Υλικά μοσχαρίσιο φιλέτο: 1 κιλό, κομμένο σε 6 χοντρές φέτες πάχους 2,5 εκ. ελαιόλαδο: λίγο βούτυρο λιωμένο ή λάδι τρούφας: λίγο, για το ψήσιμο αλάτι πιπέρι[...]

Πηγή: icookgreek.com
"Χριστουγεννιάτικος Μουσακάς" (του[...]

Υλικά για τέσσερα άτομα: 1 κιλό κίτρινη κολοκύθα 400 γρ. κιμά γαλοπούλας 400 γρ. κιμά μόσχου 2 ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωνάρια[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Fuga

Απολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα  εορταστικά  μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]

Πηγή: toarkoudi.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy