Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈνας τρόπος για να αυξήσουμε την αξία των τροφίμων είναι να τα συντηρήσουμε σωστά. Αν κάτι φρέσκο που παράγουμε στον κήπο ή αγοράζουμε οικονομικά σε μεγάλη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην εποχή μας έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της «ημερομηνίας λήξης» και θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα τρόφιμα, μετά από κάποιο διάστημα είναι «για[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη σάλτσα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί 1 συσκευασία ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: argiro.grΕμένα αυτά τα φαγάκια μου ήταν άγνωστα εντελώς μέχρι που γνώρισα τον καλό μου! Εχετε ιδέα από Πόντιο Κεφαλονίτη???? χαχαχαχααχαχαχαχ!!! Ναι, το χρυσό μου τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ ΕΥΚΟΛΗ: Αναμιγνύουμε 1 μέρος κέτσαπ, 1 μέρος ξύδι και 1 μέρος μέλι. Δεν χρειάζεται βράσιμο. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την δοσολογία σύμφωνα με τις[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια τη σάλτσα 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί 1 συσκευασία ντοματάκια κονκασέ[...]
Πηγή: argiro.gr1 χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή όποιο άλλο μέρος προτιμάτε (περίπου 2,5 Kg) Υλικά για την άλμη 2 λίτρα νερό και 1 λίτρο χυμό μήλου ή μηλίτη 3/4 του φλυτζανιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com