Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό φιλέτο άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού + ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 χοιρινό φιλέτο καλά καθαρισμένο από τις ίνες του, ½ λεμόνι ο χυμός, 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού, ½ φλ. (περίπου) αλεύρι, 2 μεγάλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣυνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚΑΠΟΝΆΤΑ Η καπονάτα ειναι ισως η χαρακτηριστικοτερη παραδοσιακη συνταγη της Σικελιας. Μεσα σε αυτο το απλο και νοστιμο πιατο ειναι συγκεντρωμενη, κατα καποιον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr