Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για τις μπριζόλες 4 μπριζόλες (μοσχαρίσιες κόντρα ή γάλακτος ή χοιρινές λαιμού), βάρους περίπου 250 γρ. η καθεμία - οι μοσχαρίσιες μπορεί να ζυγίζουν και 400[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μοσχαρίσιες μπριζόλες «κόντρα», πάχους 1½ - 2 εκ. 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 πιπεριές κέρατο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο καρότο 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. ζυμαρικά (προτιμότερο μικρόσχημα) 350 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα ή ελιά) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 200 γρ. ολόκληρα ντοματάκια (από κονσέρβα),[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φλιτζ. τσαγιού ψαχνό γαλοπούλας ή κοτόπουλου ή χοιρινού, σε μικρά κυβάκια (χωρίς λίπη ή πέτσες) 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλου (αν έχουμε αποθηκευμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τα κεμπάπ 750 γρ. κιμάς αρνίσιος, κατά προτίμηση από μπούτι 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, χωρίς την κόρα, μουσκεμένο σε νερό και[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. αρνίσιος κιμάς, από μπούτι (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τον περάσει δύο φορές από την κιμαδομηχανή, για να γίνει αφράτο το μείγμα) 1 μέτριο ξερό[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το[...]
Πηγή: gastronomos.gr