Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΦανταστική συνταγή ζυμαρικών που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ καρδιά του κιλότου είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση αντί των ακριβών στέικ. Ζητάμε από τον χασάπη να μας καθαρίσει καλά το κρέας και να το κόψει σε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιταλική κουζίνα έχει την τιμητική της σήμερα, με μία αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από τη Νάπολη που φτιάξαμε ακολουθώντας τη συνταγή της Accademia Italiana[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1,2-1,5 κ. μοσχαράκι (ελιά, φιλέτο, κόντρα, σπάλα ακόμη και κιλότο ) 1/2 κ. χυλοπιτάκι ψιλό 1/2 π. νερού λευκό κρασί (συνιστάται : κόκκινο) 3-4[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο ή ποντίκι ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 5-6 σκ. σκόρδο καθαρισμένο σε σκελίδες 500 γρ. χυμό ντομάτας από φρέκες ντομάτες μια πρέζα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πεντανόστημο κοκκινιστό και συνοδεύεται άριστα με μακαρόνια, πατάτες τηγανιτές, πιλάφι κ.α. Υλικά : 1,5 κιλό βοδινό κιλότο κομμένο μερίδες 3-4 ντομάτες[...]
Πηγή: greekmasa.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]
Πηγή: icookgreek.com