Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η Μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών του φούρνου. Έχει ως βάση το γάλα, το αλεύρι (ή το corn flour ) και το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 κουνέλι (περίπου 1500 γρ.) 150 γρ. κεφαλοτύρι 2 κ.σ. κορν-φλάουρ 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κλαράκι δενδρολίβανο 1 φύλλο δάφνη (βάγια) 2 λεμόνια 3 κ.σ[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουνέλι 300 γρ - 500 γρ (ανάλογα το μέγεθος του κουνελιού) μυζήθρα Κρήτης 1/2 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά(προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι 2 σκελίδες ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές στο φούρνο με μανιτάρια και πατάτες βουτύρου Μετρημένα, βασικά υλικά, τα απολύτως απαραίτητα. Με μια δεύτερη (τη λες και[...]
Πηγή: pandespani.comΔιαφορετική από τις συνηθισμένες, αλλά υπέροχη σε γεύση και μυρωδάτη αυτή η μαγειρίτσα ,με το ελαφρύ κρεμώδες ζουμάκι της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΜετά από ένα μικρό διάλειμμα, συνεχίζω με τα κινέζικα. Ο Θεοτόκης, όλα τα φαγητά τα έφτιαξε σε γουόκ. Και καθώς μαγείρευε μου έλεγε μυστικά. Το γουόκ του ήταν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr