Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Το χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]
Πηγή: pandespani.comEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 10 (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες) μέτριες πιπεριές 400 γρ. κουσκούς 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: greekcook.grΟυρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla vaccinara) (Φωτ.: pandespani.com) Το εξαιρετικής νοστιμιάς, ρουστίκ εμφάνισης πιάτο με τη σιγομαγειρεμένη ουρά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟυρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla vaccinara) (Φωτ.: pandespani.com) Το εξαιρετικής νοστιμιάς, ρουστίκ εμφάνισης πιάτο με τη σιγομαγειρεμένη ουρά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥΛΙΚΑ (για 20 περίπου µέτρια µπουρεκάκια) Για τη ζύµη 2 ½ κουταλιές µαργαρίνη ή βούτυρο, 2 φλ. αλεύρι, 1 κουταλιά ξίδι, 1 κουταλάκι ζάχαρη, 2/3 φλ. χλιαρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]
Πηγή: pandespani.comΤα κανελόνια (cannelloni) είναι το αγαπημένο φαγητό της μικρής μου κόρης, της Ήβης.Χάρη στην οποία μάλιστα, υπάρχει και αυτό το άρθρο με τις ωραίες[...]
Πηγή: caruso.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσουμε το χούμους. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και αρκετό νερό. Την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε τέτοια ζέστη ποιός θέλει να μπαίνει στην κουζίνα για ώρες; Τα ζυμαρικά όμως, πάντα ευπρόσδεκτα, γρήγορη και εύκολη λύση και αγαπημένα από όλη την[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑυτή ή συνταγή είναι δικής μου στιγμιαίας έμπνευσης και έχει μία πολύ γλυκιά ιστορία. Κάποια Χριστούγεννα, όταν σπούδαζα στην Αγγλία, ήμουν ολομόναχη. Οι[...]
Πηγή: greekmasa.grΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κύβο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Γέμιση 1 φλ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουτ. σούπας βούτυρο 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. κρασί Μαδέιρα ή Πορτό 1/2 κιλό άπαχο κιμά χοιρινού (παίρνω κομμάτι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ Αγαπημενη συνταγη απο την γιαγια Ανδρομαχη οι τζιγεροσαρμαδες, ηταν παντα παροντες στο πασχαλινο μας τραπεζι. Με μαυρες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr