Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 150 γρ. κουνουπίδι 1 σκελίδα σκόρδο 40 γρ. κόκκινο κρεμμύδι 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κιτρινόριζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για το σερβίρισμα της σούπας 100 γρ. μοσχάρι νουά, κομμένο σε λεπτά ζουλιέν 50 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα σε λεπτές φέτες 50 γρ. πιπεριές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 κιλό βοδινό χωρίς κόκαλο (για ρόστο, όχι πολύ στεγνό, καλύτερα με λίγο λίπος). Μαρινάτα : 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα μπιφτέκια 320 γρ. τόνο σε κονσέρβα 250 γρ. πατάτες βρασμένες ξύσμα από 1 λεμόνι χυμό από ½ λεμόνι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 1 κ.σ. κάπαρη ξαλμυρισμένη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕγώ έβαλα και μερικά light μπιφτεκάκια για να πάρουν περισσότερο γεύση από το κρέας τα ρεβύθια. Συστατικά 2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς και ελαφρά[...]
Πηγή: zannetcooks.com13/1/14 Pulao από την Ασία και την Μέση Ανατολή ή αλλιώς πιλάφι, επίσης γνωστό ανά τον κόσμο σαν: pilav , plov , pulao , polu και palaw . Με κρέας,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το φθινόπωρο μας βρίσκει στην γειτονιά των Εξαρχείων στην Αθήνα. Εκεί στην Μαυρομιχάλη 53 βρεθήκαμε στη[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά: φακές - 250 g 2 - 3 πιπερίτσες τσίλι θρούμπι μαντζουράνα τζίντζερ αλάτι Προετοιμασία Μουλιάστε τις φακές σε νερό για αρκετές ώρες. Στραγγίστε τις και[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣήμερα εγκαινιάσαμε την καινούρια μας ψηστιέρα με θαλασσινά. Ακολουθήσαμε όμως κανονικές διαδικασίες προετοιμασίας τους, δηλαδή τα μαρινάραμε. Το αποτέλεσμα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΆτε επιτέλους! έσιει τόσον τζιαρόν που θέλω να πάννισω την τζιαινούρκαν μας κουζίοναν δαμέ! Κόρουες, βουράτε ήρτα να τα σαγλομιλλέψω! Που λέτε... κάτι έπαθα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΑναρτήθηκε στις 02/06/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μοσχαράκι γιαχνί με μελιτζάνες και κολοκυθάκια Ένα υπέροχο, μυρωδάτο, με μπόλικα[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά : 60 γρ. νουντλ διαφανή 500 γρ. στήθη κοτόπουλου (φιλέτα), χωρίς δέρμα 500 γρ. φιλέτο μόσχου 250 γρ .κονσέρβα ρίζες μπαμπού από κονσέρβα,[...]
Πηγή: yumyum.gr