Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Πριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grPin It Χίλιες και μια νύχτες!!!! Υλικά 1 κιλό κιμά 4 φέτες ψωμί ή παξιμάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grPin It Χίλιες και μια νύχτες!!!! Υλικά 1 κιλό κιμά 4 φέτες ψωμί ή παξιμάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπέρια ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΖύμη 3 φλ. Πλιγούρι (στην Κύπρο, το πλιγούρι είναι 2 ειδών: Το ψιλό που χρησιμοποιείται για πιλάφι, ενώ το λίγο πιο χοντρό για τις Κούπες. Πρέπει να είναι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν ξέρω πόσοι δοκίμασαν να τα κάνουν μόνοι τους και πόσοι τα πετύχαν με την πρώτη προσπάθεια. Εγώ πάντως άργησα αρκετά μέχρι να τολμήσω. Το καλό είναι ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌταν είχα πάει στην Αμερική και έμενα στη φίλη μου, πήρα μερικές ιδέες για μαγειρέματα. Μία από αυτές, ήταν η πίτα του βοσκού που φάγαμε ένα βράδυ. Για να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠανεύκολη "πιτούλα" με ιδιαίτερη γεύση, που εμένα τουλάχιστον θυμίζει λίγο Ανατολή. Τι χρειαζόμαστε: 1 Kgr μοσχαρίσιος κιμάς 1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό[...]
Πηγή: argiro.grΚεφτεδάκια στο φούρνο Από παλιά μου άρεσε να βρίσκω τρόπους να γλιτώσω το τηγάνι..τόσο για λόγους διατροφικούς όσο και πρακτικούς. Κάνοντας μια περιήγηση στο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τα παπουτσάκια είναι ένα καλοκαιρινό φαγητό εύγευστο, χορταστικό και καθόλου δύσκολο. Γι' αυτό όσο υπάρχουν καλοκαιρινές μελιτζάνες ακόμη[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 κιλό κιμά χοιρινό ή ανάμεικτο (μισό χοιρινό μισό μοσχάρι) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι 1 κρεμμύδι 1 χούφτα μαιντανός 1 χούφτα δυόσμος λίγο μοσχοκάρυδο (1/2 κγ έως 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 500γραμ κιμά μοσχαρίσιο 3 καρότα τριμμένα 4 πράσα κομένα σε ροδέλες 3 κρεμμύδια 1\2 φλυτζάνι σιμιγδάλι χονδρό 3 ντομάτες ώριμες τριμμένες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛατρευω την Ανατολίτικη κουζίνα. Κυρίως για τα μπαχαρικά της. Στο γραφείο έχω την τύχη να δουλεύω με έναν Αραβα οπότε συχνά πυκνά τον ζαλίζω με ερωτήσεις όσον[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜπελαλίδικο, κλασικό μα πολύ νόστιμο φαγητό σας έχω σήμερα. Κλασικό Κυριακάτικο φαγητό της μαμάς: Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ! Πάμε; Κανελόνια με κιμά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr