Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Μοσχαράκι φρικασέ για σήμερα και είναι ό,τι πρέπει για μένα που έχω το λαιμό μου. Σαν ζεστή σουπίτσα. Βέβαια, αν είχε και λίγο συκωτάκι μέσα θα μου άρεσε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά ελαιόλαδo: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 κομμένα σε λεπτές φέτες κρασί λευκό: 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι: 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη:[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 1 κατσίκι (ή αρνί) 7-8 κιλών (το κουφάρι) * η συκωταριά του κατσικιού 1 1/2 κ. (ή λίγο περισσότερο) διάφορα ανδριώτικα τυριά, όπως μελίχλωρο, πετρωτή,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ εξαιρετική μελωμένη ψητή σαλάτα με βασικά υλικά την ουδέτερη γευστικά αλλά πολύ αρωματική σάρκα της κίτρινης κολοκύθας και τη βουτυράτη γλυκοπατάτα. Και τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤέλος τα ψέματα!!! Από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του , που λέει και ο λαός... Διακοπές τέλος, ξεκούραση τέλος... ώρα για δουλειά! Είτε μας αρέσει, είτε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΗ σαλάτα αυτή έχει απίστευτα υλικά οπότε δεν τη συστήνω για το καθημερινό σας τραπέζι. Μπορεί, όμως να σταθεί επάξια σε ιδιαίτερες περιστάσεις! Θα χρειαστείτε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά: 1,5 κιλό αρνίσιο μπουτάκι, χωρίς το κόκαλο, και κομμένο φέτες 3-4 μεγάλα μαρούλια (ή 1,5-2 κιλά σέσκουλα ή λάπατα) 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 3 πράσα 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr1 μεγάλο, περίπου 2 κιλά αρνίσιο μπούτι 1 μάτσο μάραθο 1 μάτσο άνηθο 1 μάτσο φρέσκο δυόσμο 3-4 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα τους 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι χοντρό[...]
Πηγή: argiro.grΑυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν το συκώτι και θέλουν διαφορετικούς τρόπους να το γευτούν αλλά και για όσους δεν το αγαπούν και τόσο αλλά θα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΌσοι δουν τις φωτογραφίες του χόρτου της σημερινής μου συνταγής θα αναρωτηθούν: «Μα και τ’ αγκάθια τρώνε αυτοί οι κρητικοί;» Απ’ ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Λουκάνικο χωριάτικο 4 μαρούλια Χόρτα αρεσκιας μας 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα Άνιθο ψιλοκομμένο 1 λίτρο ζωμό[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤο αρνάκι ή κατσικάκι φρικασέ είναι ένα αγαπημένο Κυριακάτικο πιάτο. Για την παρασκευή του συνήθως χρησιμοποιούνται μαρούλια και προστίθενται μερικά αρωματικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr