Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Καλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓαρύφαλλο: Είναι αντισηπτικό (βοηθά σε λοιμώξεις), αντισπασμωδικό (ανακουφίζει από αέρια και τυμπανισμό) και διεγείρει την πνευματική λειτουργία.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτα μέρη της καταγωγής μου τα παλιά τα χρόνια, αλλά και σήμερα το φαγητό για τα Χριστούγεννα ήταν το Χοιρινό και ο Κόκκορας Κρασάτος. Δηλαδή σε τούτη την[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά συνταγής χοιρινό μπούτι ή νεφραμιά με το λίπος: 2-3 κιλά δεντρολίβανο ή φύλλα φασκόμηλου: μερικά κλαδάκια λευκό κρασί: 100 ml χυμός πορτοκαλιού: 200 ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια το γκάμον θα χρειαστείτε 1 γκάμον (είναι ελαφρά καπνισμένο χοιρινό μπούτι σε δίχτυ) 1-2 βλαστούς σέλινο κομένα 1 κρεμμυδι χοντροκομμένο 10 κόκκους μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices . Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices . Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΙΝΤΆΛΟΥ Μετά το χορτοφαγικό κάρρυ με πατάτες και αρακά που σας παρουσίασα προχτές, σειρά έχει σήμερα ένα κάρρυ με κρέας. Το βιντάλου ( vindaloo ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 3 κιλά χοιρινό μπούτι με το δέρμα του 2 πορτοκάλια σε φέτες 5-6 κουταλιές της σούπας βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ αλάτι 10 γαρίφαλα (μοσχοκαρφιά) Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.comΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ γαλοπούλα έχει γίνει το κύριο πιάτο στο γιορτινο τραπέζι μας. Θέλουμε λοιπόν μια γαλοπούλα με ωραία γεύση και εμφάνιση. Εψάξα και σας βρήκα 4 διαφορετικες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr