Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Το ρόδι, εκτός από την χρήση του να το σπάμε για καλό γούρι όταν έρχεται το νέο έτος, θα πρέπει να το προτιμάμε για πολλούς περισσότερους λόγους. Μερικές[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓιατροσόφια για πόνους και προβλήματα σε διάφορα μέρη του σώματος από τη Μακεδονία Τα γιατροσόφια συλλέχθηκαν από τη συνεργάτιδά μας Αναστασία Β. με[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΌταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημερα!! Καλο μήνα - αν και λίγο καθυστερημενα - και... αντε να ρχονται τα Χριστούγεννα!!! Έχω λίγο καιρό να μπω στην παρεα και μου χει λειψει πολυ![...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚυδώνια! Τα χρυσά φρούτα του Φθινοπώρου που έχουν πολλές χρήσεις τόσο στη Ζαχαροπλαστική όσο και στη Μαγειρική.Πρωταγωνιστές στις κουζίνες της Ανατολής. Γλυκό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα: Χοιρινό με μήλο και κρεμμύδια 600 γρ. Χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γρ. Βούτυρο 300γρ. ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2 κ.σ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΠολλοί επισκέπτες της Κρήτης έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια ότι αυθεντική κρητική κουζίνα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα στην ενδοχώρα του νησιού[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το χοιρινό 600 γραμμάρια χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γραμμάρια βούτυρο 300 γραμμάρια ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2[...]
Πηγή: sidagi.grΕύκολη μαρινάτα με μυρωδικά και λαχανικά, που νοστιμίζει το κρέας και το κάνει μαλακό και τρυφερό. Συνήθως την χρησιμοποιώ για το χοιρινό, το μοσχάρι και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΛΑ ΤΖΕΝΟΒΕΖΕ Συκώτι αλά τζενοβέζε ή αλλιώς η σκορδάτη παραλλαγή της πιό δημοφιλούς συνταγής, του συκωτιού αλά βενετσιάνα ! Οπως φανερώνει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr22/12/13 Τελικά για άνθρωπο που δεν συμπαθεί το κρέας και δη το χοιρινό, δεν τα πάω άσχημα. Για να ακριβολογώ το συγκεκριμένο κότσι από τη Δράμα το μαγείρεψα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Υλικα για 4 ατομα : 4 κομματια νουα μοσχου (500-600gr περιπου), 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο, 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο, 1[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 ψαρονέφρια συνολικού βάρους 800 γραμ 1 μέτριο κρεμμύδι λειωμένο στο μίξερ 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο χυμό από φρέσκα σταφύλια 1 κουτ σούπας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά: 1 κιλό βοδινό 1 κιλό κρεμμύδια 2 ποτήρια κρασί κόκκινο γλυκό ½ ποτήρι ξύδι άσπρο (από σταφύλι) 2-3 σκελίδες σκόρδο λάδι για τηγάνισμα αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΚαλημέρα σας! Γυρίσαμε και εμείς από τις συντομότατες διακοπούλες μας που σκάσανε από το πουθενά εδώ που τα λέμε, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά καλές ήταν και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Είστε όλοι καλά; Χαθήκαμε για λίγο διάστημα, λίγο ο καλός καιρός , που μας κρατούσε με δραστηριότητες εκτός σπιτιού , λίγο κάτι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤα Γαλλικά κρασιά θεωρούσα πάντα ότι είναι η βάση της γνώσης και γευστικής εκπαίδευσης κάθε οινόφιλου. Αποτελούν το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμη κι αν[...]
Πηγή: caruso.gr