Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 113 συνταγές
Χριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας το μαγειρεύουμε όλοι μας πολύ συχνά. Θα γράψω μια απλή συνταγή που είναι όμως πολύ γευστική, την οποία ζήτησα από μια[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι από το μπούτι 5 σκελίδες σκόρδο 10 ολόκληρα γαρύφαλλα 3 κ. σ. μαϊντανός 1/2 ποτήρι του νερού ξηρό κρασί αρετσίνωτο 1/2 κ. τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακό φαγητό που έφτιαχναν οι νοικοκυρές όταν ήθελαν να τιμήσουν κάποιον επισκέπτη ή κάποιο πρόσωπο. Νόστιμο, πολύ[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΗ σάλτσα αυτη πάει πολύ με τυρί, με κρέας, σαλάτα τόνου, σε τοστ, μακαρόνια, ρυζι, για πίτσα.....!!!! Κατάλληλο και για τη δίαιτα Harcombe . Φάση 1η αν[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑναρτήθηκε στις 29/09/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πιπεριάς Μια πολύ εύκολη συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.com1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 2μπριζόλες χοιρινές λαιμού 1κ.γλ.λάδι Αλατοπίπερο 3-4ντοματίνια κομμένα στη μέση Χυμός λεμονιού ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ 1πατάτα χοντροκομμένη [...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο μικρές μεριδούλες 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα στη σάλτσα τους 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί γλυκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.gr