γιουβαρλακια βεφας | ντιπ γιαουρτιου με μουσταρδα | κοτοπουλο ψητο στη γαστρα | παντεσπανι χωρις αυγα παρλιαρος | γιδα βραστη σουπα αργυρω | φύλλο για πίτα εύκολο | μπισκοτα βρωμης χωρις ζαχαρη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις αντζουγια

Βρέθηκαν 50 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Το τραπέζι της Λαμπρής!

Ιδέες και προτάσεις για το τραπέζι της Λαμπρής. Για τον στολισμό του τραπεζιού σας ,αλλά και για το μενού της γιορτινής αυτής ημέρας. Κάποιοι (οι πιο τυχεροί[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Τα σφολιατάκια της ανακύκλωσης

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Μας περίσσεψε ψητό από την Πρωτοχρονιά και δεν ξέρουμε τί να το κάνουμε αλλά δεν θέλουμε να το πετάξουμε;; Φυσικό είναι να μην[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μυστικά μαγειρικής από τη  γιαγιά!

Όλοι υιοθετούμε μικρά μυστικά μαγειρικής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όμως, από όλα αυτά που μας ψιθύρισαν, ποια αξίζουν πραγματικά και γιατί; Ας[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το μεθυσμένο μου βραστό

"Στο σπίτι μας δεν υπάρχει θέρμανση" - η φράση πια καμμία έκπληξη δεν προκαλεί. Ζεστό φαγάκι σε ζεσταμένο, βεβαίως, πιάτο είναι μια λύση. Κι αυτό το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Chili con carne

Όταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τεράστια φασόλια και μικρά τσίλι

Το Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Μικρές συμβουλές από τη μαμά

Στο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κρητικές συνταγές για κουνέλι

Συνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Μοσχάρι γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο,[...]

Οκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Χοιρινή τηγανιά με πράσα και μπύρα

Μετά από απουσία αρκετών μηνών και αφού έβαλα (νομίζω) σε μία τάξη όλες μου τις εκκρεμότητες και μπήκα σε μια σειρά είπα να κάνω κι εγώ μία ανάρτηση, έτσι για[...]

Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr
Τα 9 Μυστικά για Τέλειο Γιουβέτσι Φούρνου |[...]

Γιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχαρίσια μπριζόλα με μπύρα

Υλικά: 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος 2 ξερά κρεμμύδια 1 φλυτζάνι μπύρα 1 κ.γ. θυμάρι 4 μεγάλα καρότα 1 κ.σ. μέλι χυμό από 1 λεμόνι ελαιόλαδο [...]

Πηγή: greekcook.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Λουκάνικα χωριάτικα: πως να τα φτιάξετε (2[...]

Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν  πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κεφτεδάκια με Σάλτσα Ντομάτας και Βασιλικό –[...]

Τα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη δίαιτά των[...]

Είμαι σίγουρη πως πολλές σας φίλες, είτε διαδικτυακές είτε όχι, θα σας έχουν αναφέρει κάποια στιγμή για τη περίφημη δίαιτα των μονάδων.. Ποια είναι αυτή η[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy