Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Θυμάστε τις τυροτηγανίτες με τις οποίες είχαμε συνοδεύσει τα νόστιμα μπιφτεκάκια με μαγιονέζα ?? Ηρθε η ώρα να σας δώσω κι αυτήν την συνταγή! Αφράτες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr* Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι. Βάλτε την τάπα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι γίγαντες είναι ένα κλασικό φαγητό, που λίγο πολύ όλοι το μαγειρεύουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα θα σας το μαγειρέψω με λουκάνικα. Η προσθήκη των[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν από πάρα πολλά χρόνια, δοκίμασα στο εξωτερικό ένα ψητό κρέας σερβιρισμένο με σάλτσα μήλου. Μου άρεσε τόσο πολύ (πάντα μου άρεσε ο συνδυασμός κρεατικών με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ φίλη μας Ειρήνη , μας στέλνει συνταγή για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά. Απλό αλλά υπέροχα νόστιμο!! Το φαγητό αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο καραμέλωμα των κρεμμυδιών έχει την δικιά του τεχνική! Δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει όμως την ώρα του και υπομονή, για να γίνει σωστά. Στο σπίτι μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα αμπελοφάσουλα είναι τα αγαπημένα φρέσκα φασολάκια της οικογένειας. Όταν είναι στην εποχή τους, φροντίζω να τα προμηθεύομαι συχνά και τα μαγειρεύω με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜιας και κάποιοι φίλοι μας έχουν ήδη ξεκινήσει την νηστεία των Χριστουγέννων, μαγειρέψαμε σήμερα ένα πολύ νόστιμο λαδερό φαγάκι. Αυτήν την εποχή, αλλά και όλο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα λουκανικοπιτάκια? Και μάλιστα όταν είναι σπιτικά? Πάμε να φτιάξουμε λουκανικοπιτάκια με αφράτη ζύμη, ένα μεζεδάκι που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ καπριτσιόζα Σισιλιάνα, η σαλάτα του «Νονού»!! Μελιτζάνες, κατακόκκινες ντομάτες, κρεμμύδια, κάπαρη και ελιές …. όλες οι γεύσεις του καλοκαιριού σε ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο σημερινό φαγητό, όση είναι η απλότητα, άλλη τόση είναι και η νοστιμιά του! Λίγα υλικά, εύκολο και νόστιμο. Το πρωτοδοκίμασα στην Ηλεία πριν κάποια χρόνια,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα φαγητά του μεγάλου μου γιου, είναι οι μελιτζάνες παπουτσάκια. Μετά λοιπόν από τόση κούραση που πέρασε με το διάβασμα είπα να του το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟοοοοχι, καθόλου δεν θέλω να κάνω την έξυπνη σε όλες εσάς τις καλονοικοκυρές και τους καλονοικοκύρηδες με ένα φαγητό που είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο κεϊμά γιαουρτλού είναι ανατολίτικη συνταγή! Την παρουσίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου σε μια πρωινή εκπομπή, την είδα και μου άρεσε ιδιαίτερα!! Έτσι αποφάσισα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μιας οικογένειας, είναι όταν όλα της τα μέλη συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι. Αυτό δεν είναι εφικτό συνήθως κατά την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ γίδα είναι ένα από αγαπημένα κρεατικά του καλού μου. Πετάει κυριολεκτικά την σκούφια του για γίδα βραστή ! Πριν λίγο καιρό σε μια επίσκεψη μου στο κρεοπωλείο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ καλός μου, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σταμναγκάθι. Προ ημερών πέτυχε στην αγορά φρέσκο και δροσερό σταμναγκάθι, και δεν μπόρεσε ν΄ αντισταθεί. Όταν μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπορεί να τους ονόμασα κεφτέδες γιατί αλευρώνονται και τηγανίζονται όπως τα γνωστά μας κεφτεδάκια, αλλά κατά τα άλλα καμία γευστική σχέση δεν έχουν μεταξύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει….. εντάξει ….. ξέρω! Ο Άγιος είναι ξενόφερτος, η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, είναι γιορτή που μας εκμεταλλεύονται ένα σωρό έμποροι που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα κανελόνια, είναι ένα φαγάκι που είχα πολύ καιρό να φτιάξω. Αν και κλασική συνταγή, είναι καταχωρημένη στα αγαπημένα!! Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr