Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Με «ευέλικτες» προσθαφαιρέσεις! Οι τακτικοί αναγνώστες της σελίδας μου θα έχουν διαπιστώσει ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της μαγειρικής μου είναι η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πράσινο και κόκκινο στα χρώματα συνθέτουν αυτή τη σαλάτα που ταιριάζει πολύ ωραία με τα ψητά κρέατα. Υλικά: λόλο μπιάνκο (μαρούλι σγουρό)[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια απλή πράσινη σαλάτα με το στοιχείο της θρεπτικής κινόας για να συνοδεύσετε τα ψητά κρέατα του γεύματός σας. Υλικά: φύλλα βαλεριάνας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο quinoa δεν είναι σιτηρο. Ανηκει στην οικογένεια Chenopodiaceae, στην ίδια με τα τεύτλα και το σπανάκι. Καλλιεργειται για περισσότερα από πέντε χιλιάδες[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦαντάσου την ημέρα που θα ξυπνάς χωρίς πονοκέφαλο και τοξίνες στον οργανισμό σου, γεμάτος ενέργεια και έχοντας χορτάσει έναν καλόν ύπνο. "Αδύνατο", σκέφτεσαι.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑπό το Ιστολόγιο http://alttherapy.blogspot.com/ Ελιξήριο Schweden Bitter Είναι πικρό το πιοτό της … υγείας Στην αρχαιότητα η διαφορά μεταξύ του ιάματος[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι δίαιτες έχουν σβήσει! Τώρα πλέον μιλάμε για αποτοξίνωση. Και ο καλύτερος τρόπος για να διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας είναι να πίνετε πράσινους χυμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ συνέντευξη πραγματοποίηθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το MikroCosmos.gr Δυο δυναμικές γυναίκες κάνουν την ζωή μας πιο …νόστιμη, βάζοντας στο πιάτο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο καλοκαίρι έχουμε τις λαχταριστές ντομάτες, τις πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, τις μωβ μελιτζάνες. Τον χειμώνα όμως, που τα λαχανικά με έντονο[...]
Πηγή: bostanistas.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grO Mυστικός Δείπνος ενέπνευσε πολλούς ζωγράφους, διάσημους και λιγώτερο γνωστούς. O πίνακας Last supper (1542μ.χ.) , αφορά τον αναγεννησιακό Jacobo Bassano ,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.gr