μηλοπιτα με σιμιγδαλι | φασολακια αλλιως | γουρουνοπουλο στη γαστρα αργυρω | τηγανοψωμο αργυρως | μηλοπιτα με βιταμ | τρουφακια μαλακα | ευκολα καπκεικς | σαμαλι με πορτοκάλι | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μυδια

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ποιό κρασί πάει με..

Ορεκτικά Εκεί συνήθως επιλέγουμε κρασιά με λεπτό άρωμα, λευκά ή ροζέ. Ενα μοσχοφίλερο ή μία σαμπάνια. Η πείρα όμως μου έχει δείξει ότι στην Ελλάδα δεν την[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Mostly Martha

Mostly Martha λοιπόν. Γερμανική. Μην ξυνίζετε τα μούτρα. Καμία σχέση με Φασμπίτερ ή Βέντερς. Η ώρα κυλά ευχάριστα. Tης Sandra Nettelbeck (η σκηνοθεσία ρε).[...]

Πηγή: greekcook.gr
Οδοιπορικό φαγητού για ιστιοπλόους ....και μη

Κύθνος: Πρώτη ανακάλυψη ήταν "Το καντούνι" στο Μέριχα της Κύθνου με ντόπια νοστιμότατα κρέατα. Ξεχνάς κατευθείαν τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες όταν από μπροστά[...]

Πηγή: greekcook.gr
Οι παθήσεις του θυρεοειδούς

Στις μέρες μας, προβλήματα με το θυρεοειδή εμφανίζονται σ’ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, εκ των οποίων αρκετοί δεν το γνωρίζουν. Οθυρεοειδής είναι ένας[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Της Θάλασσας και της Στεριάς: Χταπόδι με[...]

photo: Νίκος Μορόπουλος Στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι διαδεδομένη μια κατηγορία πιάτων που συνδυάζουν ψάρια ή θαλασσινά με κρεατικά. Η κατηγορία έχει την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αμπελοφάσουλα με βινεγκρέτ και μεσημεριανή θέα[...]

Gourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]

Πηγή: pandespani.com
εντυπωσιακά ισπανικά κρασιά - in vino veritas -[...]

τα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]

Πηγή: pandespani.com
καλοκαιρινή σαλάτα με αμπελοφάσουλα | Caruso.gr

Gourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]

Πηγή: caruso.gr
ΦΟΒΕΡΟ!!! ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο[...]

Εν αρχή ο Θεός... *Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Φιλέ Μινιόν Σος Μαδέρα, σε λαμπρή επιστροφή απ’[...]

Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας  στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Κανιόκες ξανά!

Είχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Tempura αστακού

Υλικά (για 1 άτομο) 1 μικρός αστακός 4-5 σπαράγγια (κομμένα στα δύο) 4-5 μανιτάρια (απλά ή shiitake) 1 μελιτζάνα (σε ροδέλες) 1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Συκωτάκια Πουλιών Σοτέ με Φασκόμηλο

Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψάρι Γκιούλμπασι

Γκιούλμπασι κατάλληλο για όσους έχουν αδυναμία στα θαλασσινά. Να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο ψάρι (τύπου αστακόψαρο) λάδι λεμόνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Τώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Λαχανοντολμάδες γεμιστοί με αστακό, γαρίδες και[...]

Από το βιβλίο «Ο σέντερ φορ δολοφονήθηκε το σούρουπο»: Η συνταγή αυτή χαρακτηρίζει τον Καρβάλιο, εφόσον συνδυάζει την αγάπη του για την παραδοσιακή καταλάνικη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπάνιο στο Τηγάνι

Το Τηγάνι είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην περιοχή της Κυνουρίας. Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι κι όσες φορές ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy