σαμαλι νηστισιμο με πορτοκαλι | γλασο σοκολατας με γαλα εβαπορε | συνταγη για γλυκο με μπισκοτα | κριθαρότο με γαριδες δρισκας | κεικ πορτοκαλιου ακης | χουμους χορτοφαγικο | μανιταρια στο φουρνο φουρνου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις χταποδι

Βρέθηκαν 15 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεμπάπ σόγιας με γλυκόξινη σάλτσα ανανά

Υλικά: 300 γρ. κεμπάπ 1 πράσο ή 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες από φρέσκο ​​ανανά , κομμένο σε κυβάκια 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού ή μηλόξιδο 1 κ.σ. σάλτσα[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr

Κίνα: Καντονέζικο ρύζι

Οι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ελαιόλαδο - φυτικά μαγειρικά έλαια - διαφορές -[...]

Έλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Τα μυστικά του ψήστη: συμβουλές για πετυχημένο[...]

Τι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Φρικασέ σόγιας με αντίδια

Υλικά : 110 γρ. ξερά κεμπάπ σόγιας 750 γρ. αντίδια ή μαρούλια, ζωχούς κ.α. 5 μικρά πράσινα κρεμμυδάκια ή 3 μεγάλα ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
120 συστατικά κρυμμένα στο fast food

Tι βάζουν σε burgers – κοτομπουκιές οι αλυσίδες fast food για να είναι… εθιστικά, φτηνά και ανθεκτικά. Έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτά τα εστιατόρια[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Επικίνδυνα πρόσθετα «Ε» στα τρόφιμα

Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΠΟΙΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ? ♦♦[...]

ΠΟΙΟ ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ? ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ Επικρατει η εσφαλμενη αντιληψη, απορροια της εντονης διαφημησης των αναλογων προϊοντων,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά - Greek[...]

Χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά Φτιάχνουμε χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά που θα ενθουσιάσει ευχάριστα τον ουρανίσκο. Με την υπέροχη γεύση του[...]

Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγές
Χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά - Greek[...]

Χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά Φτιάχνουμε χοιρινό με αρωματικό ρύζι και λαχανικά που θα ενθουσιάσει ευχάριστα τον ουρανίσκο. Με την υπέροχη γεύση του[...]

Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγές

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy