Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ποδαρικό σήμερα για τις συνταγές του 2019! Μετά από αρκετό διάστημα «διακοπών», σήμερα έφτιαξα κάτι καινούριο! Ένα κλασικό «comfort food»,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1200 γρ. από σπάλα αγριογούρουνου 1 λίτρο κρασί ξινόμαυρο 3 κίτρα 300 γρ. καρότα λίγο γλυκάνισο αστερία 1 κιλό πορτοκάλια λίγο ελαιόλαδο 200 γρ. μέλι 150 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΉρθε η ώρα και του τελευταίας αναχώρησης προς το παρόν, η κόρη μας αναχωρεί προκειμένου να αναζητήσει την επαγγελματική της τύχη στο Λονδίνο. Ένα γεύμα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami...μελωμένο στο φούρνο με πατάτες Ένα πολύ ωραίο πιάτο που δεν είχα ξαναμαγειρέψει, πριν από τα γενέθλιά μου, είναι το χοιρινό κότσι που με ενθουσίασε με τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή είναι μία συνταγή που την είχα φτιάξει παλιά σε κάποιο τραπέζι και μου άρεσε πολύ! Θεωρώντας ότι στέκεται σε γιορτινό τραπέζι την μοιράζομαι μαζί σας.[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο φάγαμε σε πρόσφατο ταξίδι μας στο Λονδίνο και δεν μας ενθουσίασε, αλλά σκέφτηκα πως σαν συνταγή είχε προοπτικές....έτσι το διαμόρφωσα στα γούστα μας και[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα κλασσικό πιάτο που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους είναι το γκιουβέτσι και ιδιαίτερα όταν ψήνεται και σερβίρεται σε πήλινο μπολάκι επειδή τότε είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν ένα μήνα ακριβώς, ταξίδεψα στη Θεσσαλονίκη για 2 εκδηλώσεις που είχαμε με το χορευτικό στο οποίο είμαι μέλος. Στη Θεσσαλονίκη είχα να πάω 5 χρόνια, τότε[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.gr