Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαστανά με σκούρες ανταύγειες ή ξανθά με καστανά φλασάκια. Μιλάμε φυσικά για κρεμμύδια, που πήγε το μυαλό σας? Ζουμερά και μελωμένα με γλύκα που κερδίζει κι[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕνδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔευτέρα πρωί και πάλι...και αφού στείλαμε τα παιδιά σχολείο,φτιάξαμε καφεδάκι και ετοιμάσαμε το νέο εβδομαδιαίο μας μενού! Δεν ξέρω για σας,πάντως εμένα με[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕδώ και πάλι, πιστοί στο ραντεβού μας. Επιτέλους τελείωσαν τα σχολεία και αρχίσαμε μικροί μεγάλοι να χαλαρώνουμε λιγάκι... ο καιρός βέβαια μας ''παίζει'', αλλά[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΆλλη μια εβδομάδα,γεμάτη τρέξιμο και άγχος....άλλη μια εβδομάδα φασίνα,διαβάσματα και ψώνια,αλλά δεν πτοούμαστε!!!!!Τουλάχιστον έχουμε λύσει το πρόβλημα του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΈνα παραδοσιακό και διάσημο πιάτο της ελληνικής κουζίνας που παραδόξως δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα είναι το κερκυραϊκό σοφρίτο, που στη διάλεκτο των[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για το συκώτι 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι 50 ml λευκό κρασί Θυμάρι Ελαιόλαδο 10 γρ. βούτυρο Αλάτι ½ κύβο ζωμό βοδινού 1 σκ. σκόρδο Πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜπιφτεκάκια Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 φρυγανιές τριμμένες 1[...]
Πηγή: foodtrails.grΤέτοια εποχή πέρσι η φάρμα Μπράλου έκανε στο pandespani επικοινωνιακή πρεμιέρα. Είχαμε επισκεφθεί τη μαγική ηρεμία του τόπου στη Φθιώτιδα, την είχαμε[...]
Πηγή: pandespani.com