Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Τα εντόσθια είναι ο αγαπημένος μεζές όλων των Κρητικών και για το λόγο αυτό έχουμε βρει πολλούς τρόπους να τα μαγειρεύουμε. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 συκωταριά από κατσικάκι 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 800 γραμμ. σπανάκι λάπαθα[...]
Πηγή: argiro.gr2 λεμόνια 1 αρνίσια σπάλα από μεγάλο αρνί 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1½ φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Μαϊντανός ψιλοκομμένος Σέσκουλο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κολοκυθάκι τριμμένο Κιμάς μοσχαρίσιος Αλάτι Πιπέρι Ρύζι Νυχτολούλουδο Λάδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοσχαράκι φρικασέ για σήμερα και είναι ό,τι πρέπει για μένα που έχω το λαιμό μου. Σαν ζεστή σουπίτσα. Βέβαια, αν είχε και λίγο συκωτάκι μέσα θα μου άρεσε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια το ρόλο των χόρτων στην κρητική διατροφή έχω γράψει και ξαναγράψει . Ευτυχήσαμε να έχουμε στο νησί μας μια από τις πιο πλούσιες ποικιλίες βρώσιμης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr800 γραμμ. ψιλοκομμένο μοσχάρι (χτένι σπάλας ή στρογγυλό) 2 κ.σ. αλεύρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα μπαχάρι 1[...]
Πηγή: argiro.grΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.gr