Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Το μοσχάρι λεμονάτο σε φέτες είναι σίγουρα ανάμεσα στο τοπ 5 των συνταγών που χαρακτήρισαν την αστική μας κουζίνα ειδικά στις δεκαετίες του 60 και 70, που είχα[...]
Πηγή: caruso.grΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.gr1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ποντίκι) 2 καρότα 1 πράσο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη 1 λεμόνι (τον χυμό του) Οδηγίες Αλεύρωνω το κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 300γρ. πουργούρι Ricena Lisko, αμπελόφυλλα Lisko (1×200 γρ.), ½ κιλό κιμά χοιρινό, 1/3 φλ. λάδι, 1 φλ. ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, κανέλα,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 βοδινά στέικ. Για τη μαρινάτα: 1 φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 2 λεμόνια ο χυμός, 2 κουταλάκια μουστάρδα σε σκόνη, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Πάσχα φέτος είχε χρώμα ΣΙΦΝΟΥ. Ανήμερα το Πάσχα είχαμε τη γνωστή συνταγή ΜΑΣΤΕΛΟ και τη Δευτέρα του Πάσχα έκανα μια νέα (για μένα) παραδοσιακή Συνταγή[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Με αυτή τη συνταγή μου έρχονται στο μυαλό μνήμες και μυρωδιές από τα σπίτια των συγγενών μου στην Κρήτη τα οποία επισκεπτόμουν στις[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜπλέ καβούρια, αν μπορούσαν τα καβούρια να βγουν στη στεριά θα μας τρώγανε, λέει ο άντρας μου τόσα πολλά έχει φέτος στην περιοχή μας!!! Πριν μερικά χρόνια τά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ομορφιά σας δεν εξαρτάται μόνο από ό,τι περιέχει το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας, αλλά και από ό,τι περιέχει το πιάτο σας. Τυχόν ελλείψεις σε απαραίτητα[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ κοκκινιστός κόκκορας με χοντρά μακαρόνια απαντάται παραδοσιακά σε όλα σχεδόν τα νησιά του Ιονίου αλλά παραμένει φαγητό εμβληματικό για την Πελοπόννησο. Εκεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ θέλω πολύ να σας ρωτήσω κάτι; Αλλά φοβάμαι μήπως σας ακουστεί και παλαβό και δεν τολμάω. Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι θέμα εκτάκτου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜπήκε επιτέλους η άνοιξη και οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, ζωντανές και γεμάτες νοσταλγία, τριβελίζουν το μυαλό μου που, εδώ που τα λέμε, έχει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΕΜΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΛΗΓΟΥΡΙ Υλικά 1 κιλό πλιγούρι ψιλό ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 μεγάλα κρεμμύδια βούτυρο αλεύρι αλάτι, πιπέρι φέτες λεμονιού Εκτέλεση Φτιάχνουμε[...]
Πηγή: greekouzina.gr1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο μικρές μεριδούλες 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα στη σάλτσα τους 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί γλυκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή τη βρήκα στο καταπληκτικό μπλογκ http://blog.fatfreevegan.com [Παρέλειψα το miso και το άμυλο καλαμποκιού, και χρησιμοποίησα περισσότερη διατροφική[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.gr