παγωτο+γιαουρτι | ευκολο+παγωτο | μελιτζανες+στο+φουρνο | παγωτο+βανιλια | κολοκυθοκεφτέδες+συνταγη | γλυκο+ψυγειου | μελιτζανεσ+συνταγες | γλυκα καλοκαιριου | ΠΑΓΩΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ | cvmi | κολοκυθοπιτα+γλυκια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 60 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
Ζήτω τα κυδώνια!

Το χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κυδώνια ανατολίτικα, χορταστικά

Για πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπουφές με τα νόστιμα της εποχής

Ένας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Last but not least

Κι ενώ κάποιοι από εσάς ίσως ακόμα ψάχνετε για συνταγή βασιλόπιτας ή χοιρινού στο φούρνο για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς και για ένα εντυπωσιακό γλυκό ή[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
μοσχάρι κυδωνάτο χιώτικο με πιλάφι

Η πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]

Πηγή: pandespani.com
ΨΗΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ

20 ντομάτες πιπεριές και μελιτζάνες φλάσκες 1300 γρ κιμά 1 ποτηράκι ρύζι λάδι όσο θέλετε (μην κολυμπάνε) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο λίγο τριμμένο τυρί και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Paella valenciana, από το εστιατόριο Mayor

Andar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χρυσοί Κανόνες για να Φτιάξετε την Τέλεια[...]

Για την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και  βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]

Πηγή: funkycook.gr
Παραδοσιακό Βολιώτικο Μπουμπάρι

Είναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χοιρινό με κυδώνια

Η συνταγή αυτή «κατάγεται» από το Μελένικο, μια βυζαντινή πόλη από την οποία καταγόταν ο παππούς μου, αλλά μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους και τη νέα χάραξη[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χοιρινή μπριζόλα λαιμού μαριναρισμένη σε γλυκό[...]

Η νοστιμιά της απλότητας!! Καλησπέρα σας!!! Πάει και η σημερινή μέρα!!!! Τέλειωσαν τα μαθήματα και νάμαι μπροστά στο laptopάκι μου για να τα πούμε!!! Πωπωωω!![...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Λουκάνικο με σέλινο και φινόκιο

Υλικά λουκάνικο: 1 κιλό μοσχαρίσιο λευκό κρασί: 1 ποτήρι φινόκιο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες σέλινο: 500 γρ. μόνο τα φύλλα πράσο: 1 κομμένο σε λεπτές ροδέλες[...]

Πηγή: icookgreek.com
Γαλοπούλα: ό,τι απέμεινε ή μήπως δεν ψήσατε[...]

Δεν έχει νόημα να σας δώσω συνταγή γαλοπούλας εκ των υστέρων, αλλά σας δίνω ορισμένες ιδέες για εκμετάλλευση των κομματιών που σας έμειναν - αν έμειναν. Φέτος[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy