κοτοπουλο κοκκινιστο αργυρω | σουβλακια στο φουρνο | σπανακοπιτα βεφας αλεξιαδου | ψαροσουπα κακαβια | χοιρινο πρασοσελινο στη χυτρα | βολβοι τουρσι | σαλτσες με μανιταρια | τυροπιτακια κουρου χωρις γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις εντερακια λαιμ

Βρέθηκαν 34 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι -[...]

Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]

Πηγή: pandespani.com

Η Επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Μέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]

Πηγή: caruso.gr
Μυστικά μαγειρικής από το Α έως το Ω

Α Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Στου “Chez Georges”, για Τας Κεμπάπ με πιλάφι[...]

2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (από σπάλα, κιλότο, κλπ) κομμένο σε μικρά κυβάκια (3 με 4 εκ.) 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Φρικασέ σόγιας με αντίδια

Υλικά : 110 γρ. ξερά κεμπάπ σόγιας 750 γρ. αντίδια ή μαρούλια, ζωχούς κ.α. 5 μικρά πράσινα κρεμμυδάκια ή 3 μεγάλα ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Τι συμβαίνει καθώς μαγειρεύουμε κρεατικά σε[...]

Μαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]

Πηγή: caruso.gr
μπεφ μπουργκινιόν με την αυθεντική συνταγή της[...]

Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει παίξει ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους (πρώην)[...]

Πηγή: pandespani.com
Η τέλεια μπριζόλα: 16 βασικά ερωτήματα παίρνουν[...]

By Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Video, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, πρωτες υλες, συνταγές July 30, 2014 Το video με τα 9 μυστικά για να ψήσετε μια[...]

Πηγή: caruso.gr
project μοσχαροκεφαλή και βουκολικό γιουβέτσι -[...]

Το εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]

Πηγή: pandespani.com
Scotch Eggs & 4 Single Malts | Caruso.gr

Τα Scotch Eggs (σκωτσέζικα αυγά) είναι ένα κλασικό Βρετανικό κολατσιό, όπου μέσα σε μια μπάλα από παναρισμένο κιμά λουκάνικου, περικλείεται ένα σφιχτό αυγό.[...]

Πηγή: caruso.gr
Λινγκουΐνι με crème fraîche, λευκό κρασί και[...]

Ορισμένες εικόνες φαγητών μας ξυπνούν αρχέγονα ένστικτα. Αυτή ενός αφράτου και τραγανού καρβελιού πάντα το καταφέρνει. Είναι δελεαστική, ακόμα κι όταν είσαι[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ[...]

PILZGRÖSTL : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η μέρα για το μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
CARONSEI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦[...]

CARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μια επιστημονική προσέγγιση στη μαγειρική και η[...]

Το sous vide (σουβίντ) είναι κατά την εκτίμησή μου, το επόμενο απαραίτητο εργαλείο που θα ενταχθεί στις οικιακές κουζίνες, μετά το food processor, που εισήλθε[...]

Πηγή: caruso.gr
Tasting Wales: Ταξίδι στην Πατρίδα μου, την[...]

Ζώντας στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, έχω συνηθίσει να απαντάω στην ερώτηση “Από που είσαι;” με το “Είμαι απ’ την Αγγλία”. Κάτι που είναι εντελώς ψευδές[...]

Πηγή: caruso.gr
Poffertjes - Μικρές ολλανδικές τηγανίτες

Η Ολλανδία δεν φημίζεται για την γαστρονομική της κληρονομιά και οι Ολλανδοί είναι οι πρώτοι που θα το παραδεχτούν. Οι επιρροές τους είναι πολυποίκιλες με[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική –[...]

Στο προηγούμενο άρθρο της σειράς (Η επιστήμη πίσω απ’ την καθημερινή μαγειρική – Μέρος Γ’), είδαμε τις διαφορές στον τρόπο που μεταδίδεται η θερμική ενέργεια[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy