Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο, ορεκτικό και νοστιμότατο στεφάνι που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους σας! Είναι ιδανικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤηγανια με Λουκανικα και Παστουρμα ΥΛΙΚΑ: για 4-6 ατομα 1 κιλο λουκανικα χωριατικα 10 φετες παστουρμα 1πρασινη πιπερια κομμενη ροδελες 1ωριμη μεγαλη ντοματα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr600 γρ. μοσχάρι γάλακτος χτυπημένο για σνίτσελ 150 γρ. παστουρμά μισή ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 150 γρ. φέτα τριμμένη αλάτι, πιπέρι Για το πανάρισμα:[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛίγα βιβλία... πολυ λίγα βιβλία πήρα μαζι μου τον Μάρτιο που έφυγα απο την Ελλάδα. Μεταξυ άυτών, έφερα το "Ενθύμιον γεύσεων απο την Μικρά Ασία", μια σχολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 10 λωρίδες παστουρμάς λεπτοκομμένος 3 χοντρές φέτες ψωμί (χωρίς κόρα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 αβγό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάξτε τον δικό σας παστουρμά. Θέλει χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Δείτε κάτω τα υλικά που χρειάζονται. Τι χρειαζόμαστε: 1 κομμάτι κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠως να παρασκευάσετε τον δικό σας παστουρμά. Προφορική παράδοση από τα Φλαβιανά της Καππαδοκίας. Τι χρειαζόμαστε: κρέας ψαχνό (μπριζόλα, νουα, κιλώτο), οσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συγκεκριμένο πιάτο δε χρειάζεται συστάσεις! Το συμπεριλαμβάνουμε στο blog μας γιατί απλώς δε μπορεί να λείπει! Φυσικά όπως συνηθίζουμε προσπαθήσαμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά PORKY 100 γρ. Καραμανλίδικο παστουρμά από μπούτι μόσχου SARY 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 γρ. πάπρικα καυτερή 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνταγές που ίσως θα θέλατε να φτιάξετε για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διαλέχτε κάποιες από τις παρακάτω Ορεκτικά Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας Σουτζούκ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr