συνταγες με τραχανα αργυρω | μπαρες με κορν φλεικς | μουσταλευρια χωρις ζαχαρη θερμιδες | σουφλε ζυμαρικων με αυγα και γαλα | γεμιση για ρολο χοιρινο | κεικ βανιλιας με γιαουρτι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις δεντρολιβανο περκα ξινομηλα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Ψαροφαγία: τρώγοντας ελληνικά και ιστορικά -[...]

Μια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]

Πηγή: pandespani.com

ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN

Υλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. φετουτσίνια με σπανάκι βρασμένα 1/2 φλιτζ γαρίδες μικρές καθαρισμένες 1/2 φλιτζ. κρέας καβουριού 1/2 φλιτζ. ουρές καραβίδας[...]

Πηγή: yumyum.gr
Τα ριζότο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι[...]

Τι σας έχω? τα ωραιότερα ριζότο με Άρωμα Χριστουγέννων! Μοσχοβολιστά ριζότο με κάστανα με ρόδι με κουκουνάρι! Με πολλά άλλα υλικά που θα σας ξετρελάνουν! 4[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN

Υλικά (4-6 μερίδες) : 3 φλιτζ. βρασμένα φετουτσίνια πράσινα (με σπανάκι) 120 γρ. βούτυρο 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένα φρέσκα[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μια προειδοποιητική ιστορία και τα καλύτερα[...]

Προχθές το απόγευμα, αφού ο Σ κι εγώ εξασκήσαμε το εκλογικό μας δικαίωμα , αποφασίσαμε να πάμε έξω για φαγητό. Ίσως παρατηρήσατε ότι είπα πως θα πάμε για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
SANI GOURMET 2011 και άλλα μοντέρνα[...]

Όσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

Αν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]

Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr
Γίγαντες με γαρίδες - Miss Healthy Living

Γίγαντες με γαρίδες έχεις δοκιμάσει ποτέ; Η ιδέα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες και έκτοτε, τους φτιάχνω με αυτόν τον τρόπο καθε βδομάδα.  Ο Άκης την πρώτη[...]

Πηγή: misshealthyliving.gr
Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Τρεις άνθρωποι που δημιουργούν μέλλον στην[...]

Το ότι η Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσσοπούλου πήρε την πρώτη θέση στον ημιτελικό του San Pellegrino Young Chef για τις Μεσογειακές χώρες, το έχετε ήδη μάθει[...]

Πηγή: caruso.gr
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μεσογειακή τηγανιά

Υλικά: Για 2-4 άτομα 2 μέτριες καραβίδες 2 μέτριες γαρίδες 6 καθαρισμένα μύδια 6 καθαρισμένα χτένια Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού ζωμός ψαριού ¼[...]

Πηγή: sidagi.gr
Εξελικτική τροφή

Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Εξελικτική τροφή

Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy