Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Μια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα, κλείνοντας τις πασχαλιάτικες συνταγές και αφού πρώτα σας ευχηθώ ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα με όλους όσους[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι επιδόρπιο, είναι άσπρο και αρκετά μπερδεμένο, δεν λιγώνει, είναι δροσερό και ότι πρέπει μετά από κάτι ψησίματα στη σχάρα τι είναι? -Να το πάρει το[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΥΡΑ GUINNESS Τελικά οι αμερικάνοι, φτιάχνουν τα πιό λαχταριστά σοκολατένια κέϊκ! Βέβαια περιέχουν πολλή ζάχαρη και λιπαρά, αλλά γίνονται[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/11/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αρνίσια μπουτάκια κρασάτα με ντομάτα στο φούρνο και υπέροχη πολέντα Μια συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euthe recipe in english υλικά 150γρ τυρί κρέμα 100γρ μασκαρπόνε 50γρ τσένταρ, τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2-3[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε τις φούριες της ακαταμάχητης πρασινάδας, των λαχταριστών πολύχρωμων ζαρζαβατικών και των πάντα ευπρόσδεκτων κρεατικών, πουλερικών, ψαρικών, παρατηρώ ότι[...]
Πηγή: bostanistas.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 03/03/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μπριζόλες μοσχαρίσιες με σάλτσα τυριού, μουστάρδας, μανιταριών Μια εύκολη συνταγή για[...]
Πηγή: sintayes.grένα κέρασμα για τον Adam Αγαπημένοι μας φίλοι, Μιας και μοιραζόμαστε τόσα και τόσα μαζί, θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας και κάτι ευχάριστο για το blogaki[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚρεατικό λέγαμε να σας κεράσουμε σήμερα, λόγω της Κρεατινής εβδομάδας, σε γλυκό όμως καταλήξαμε και πάλι. Ευχάριστο να έχουμε γλυκά, σημαίνει ότι για κάποιον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠιάτο ασφαλώς για μια πιο ξεχωριστή περίσταση. Ίσως και για το δείπνο των Χριστουγέννων. Συγκρίνετέ το με τις « Κουνέλι με λευκό σταφύλι » και αποφασίστε προς[...]
Πηγή: cookpad.com/gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 30/01/2016 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια κοκκινιστά με μοτσαρέλα & μασκαρπόνε στο φούρνο Μια Ιταλική συνταγή για πικάντικα[...]
Πηγή: sintayes.grΧειροποίητα λαζάνια με κιμά Ποσότητα: 6 με 8 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά Συνολικός χρόνος 1 ώρα 30[...]
Πηγή: craftcooklove.grΤο διάβασα κάποτε σε ένα βιβλίο του «τεράστιου» Ιταλού σεφ Μάριο Μπατάλι. Έφτιαχνε ροζμπίφ με μια πάστα που δημιουργούσε αλέθοντας αποξηραμένα μανιτάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΥΡΑ GUINNESS Τελικά οι αμερικάνοι, φτιάχνουν τα πιό λαχταριστά σοκολατένια κέϊκ! Βέβαια περιέχουν πολλή ζάχαρη και λιπαρά, αλλά γίνονται[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr