Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr21/6/15 Χορτοφαγικά burger με ρεβίθια άκρως χορτοφαγικά σερβίρουμε σήμερα. Πλούσια, χορταστικά και επικίνδυνα εθιστικά. Συστατικά 1 ½ φλιτζάνι ρεβίθια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ 1 κοτόπουλο ολόκληρο Βούτυρο Κρέας σε μπουκιές Αλάτι Πιπέρι Ζυμαρικό Καρότο Κρεμμύδια Κανέλα ξυλαράκια Δάφνη Κανέλα σκόνη Γλυκό πιπέρι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 500γρ ρεβύθια 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 3 κ.σ αλεύρι 1 1/2 κ.γ κύμινο Αλάτι-πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεκαπενταύγουστος, νηστεία, και τουλάχιστον Τετάρτες και Παρασκευές είπαμε να μην τρώνε κρέας ακόμη κι αυτοί που δεν νηστεύουν.Η μάνα μου λοιπόν είπε να κάνει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟμολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου όσπριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς είχα την τύχη να μεγαλώσω με τα όσπρια στην καθημερινή μου διατροφή[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Εγώ το κάνω στην κατσαρόλα για πιο εύκολα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα στο φούρνο. Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα όσπρια είναι πηγή ενέργειας και παράγων μακροζωΐας. Κρίμα που αρκετοί ενήλικες αλλα περισσότερα παιδιά δεν τα τρώνε!!! Μπορούμε όμως να κάνουμε αυτά τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 Λουκανικάκια τσορίζο 2 λουκανικάκια μορθίγια 1 μουσούδα τεμαχισμένη(μόρο) 1,200 κιλό Κάγιος (Πατσάς).Καθαρισμένος και τεμαχισμένος σε κομμάτια 200 γραμμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυστατικά 2 κούπες γλουτένη σίτου 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. κρεμμύδι σε σκόνη 4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ή 2 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1/2 κ.γ. πιπέρι σε σκόνη 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr