Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υλικά (για 6-8 άτομα) 1, 5 λίτρο ζωμός κότας 40 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξερό σουμάκι (θα το βρείτε σε καταστήματα εδώδιμων και αποικιακών) Αλάτι, πιπέρι, άνηθος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 6 ωραία πορτοκάλια καλά ξεπλυμένα και στεγνωμένα, 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350-400 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣοφρίτο Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο νουά σε φέτες 1 εκατοστού 80γρ μαϊντανό ψιλοκομμένο 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΗ διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr6 κότσια απο αρνί 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (μέτρια κομμένα σε χοντρές φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι 1 φλ. ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ.σ[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1.000 γραμ. παντσέτα κομμένη -5 κουτ. της σούπας soy sauce -½ φλιτζάνι του καφέ ξύδι λευκό -1 κουτ.της σούπας μέλι -2 αστεροειδές[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 11/09/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αφράτα κεφτεδάκια σε υπέροχη σάλτσα Μια εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο πιάτο για όλη[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 12/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι σοφρίτο Μοσχάρι σοφρίτο! Μια γευστική πανδαισία που αγαπήθηκε απ” τους λάτρεις του[...]
Πηγή: sintayes.grΚοιτάζοντας κάποιος τις συνταγές μου στο blog, δεν θα μπορούσε με τίποτα να αντιληφθεί τη μεγάλη αγάπη που έχω στις Ασιατικές κουζίνες· της Κίνας, της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια 2-4 άτομα: 4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα με κόκκαλο 3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 1 ½ φλιτζάνι ζωμό βοδινού 6 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για τα κεφτεδάκια 750 γρ.κιμά μοσχαρίσιο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 ξερά κρεμμύδια στον τρίφτη 2 αβγά 3-4 κ.σ. νιφάδες βρώμης(κουάκερ) 1-2 κ.σ. ξίδι 1[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr1 κιλό καρέ γάλακτος Ξίδι μήλου Μέλι Καρύδια Ζωμός βοδινού Λευκό κρασί Τεμαχίζουμε το καρέ σε 5 μερίδες σαν τορνεντό (μενταγιόν). Σοτάρουμε το κρέας και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για το συκώτι 500 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι 50 ml λευκό κρασί Θυμάρι Ελαιόλαδο 10 γρ. βούτυρο Αλάτι ½ κύβο ζωμό βοδινού 1 σκ. σκόρδο Πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: 1 ολόκληρο Αρνίσιο μπούτι 4 σκελ. λιωμένες Σκόρδο 5 λεμόνια Χυμός λεμονιού 5 κουτ. Ξύδι 1 κουτ. Κύμινο 1 κουτ. Αλάτι 1 ψιλοκομμένο Κρεμμύδι(α) 200 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια την ομελέτα 140 γρ. αλεύρι 4 μεγάλα αυγά 300 ml γάλα ελαφρύ 1 κ.σ. μουστάρδα δυνατή 1 χούφτα μυρωδικά με τα φύλλα διαλεγμένα και ψιλοκομμένα (6 φύλλα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Σπετζοφάι, είναι ο αγαπημένος χειμωνιάτικος μεζές του Πηλίου, που πάντα δημιουργεί την εντύπωση ότι προέρχεται απ’ τις Σπέτσες και αφήνει τον κόσμο να[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κύβο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/υλικά 4 βοδινές (κατά προτίμηση, διαφορετικά μοσχαρίσιες) μπριζόλες, πάχους 3- 3,5 εκ. αλάτι, φρεσκοτριμένο πιπέρι για τη σάλτσα "τσιμιτσούρι": 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: ½ κιλό κιμά βοδινό ½ κιλό από αρνί 3 κρεμμύδια και μια σκελίδα σκόρδο κομμένα στο μπλέντερ μαζί 3 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά 10 φύλα[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 400γρ. κιμά χοιρινό, 400γρ. κιμά βοδινό, 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 αβγά, 3-4 κουταλιές φρυγανιά, ½ κουταλάκι κύμινο, 1 κουταλάκι (γεμάτο)[...]
Πηγή: xrysessyntages.com