Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔιακρίνει τους ανθρώπους σε 4 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την ομάδα αίματος που έχουν (δηλαδή, 0, Α, Β, και ΑΒ) και ταυτόχρονα προβαίνει σε διάκριση[...]
Πηγή: dietrecipes.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.gr