Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Αξίωμα 1: Ο καφές είναι ο καφές Ο καφές είναι ο καφές (γιαυτό άλλωστε και λέγεται και καφές και όχι κάπως αλλιώς). Οτιδήποτε πετάξει μέσα στον καφέ ο[...]
Πηγή: greekcook.grCromequis από κοτόπουλο Hot dog φούρνου Sfiha - Αραβική πίτσα Ανοικτό σάντουιτς Γίγαντες στο φούρνο Γαλλικό ψωμί σπιτικό Ζύμη για τάρτες Θεαματικό σάντουιτς[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σουβλάκι | μελιτζάνα Διαφημίσεις πανσέτες σουβλάκια άφθονα ποτά (ρετσίνα, τσιπουράκι,[...]
Πηγή: toarkoudi.gr1 εντρεκότ(300γρ.κόντρα μπριζόλα) 25 γρ.τυρί ροκφόρ 25 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 κουταλιές κρέμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο βινσάντο της Σαντορίνης είναι παραδοσιακό γλυκό κρασί ανήκει στην κατηγορία των κρασιών Ονομασίας Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος (ΟΠΑΠ Σαντορίνης).[...]
Πηγή: funkycook.grΦιλέτο χοιρινό με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 800 γρ. φιλέτο χοιρινό 1 κρεμμύδι 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. μανιτάρια 100 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό χοιρινό (ψαρονέφρι η κοιλότο) 250 κρέμα γαλάκτος 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 ποτ κρασιού κρασί άσπρο 1 πιπεριά 1 καρότο 1 1/2 φλυτζάνι λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 φέτες φιλέτο μοσχάρι 1 μπουκάλι μπύρα Βελγίου 100 γρ ροκφόρ 30 γρ μαύρη ζάχαρη αλάτι πιπέρι 100 γρ κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Σε καυτή[...]
Πηγή: greekcook.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 μπαγκέτα 300 γραμ. ροκφόρ μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το πάχος της μπαγκέτας 3 λουκάνικα Φραγκφούρτης ½ πακέτο πλάκα βιτάμ [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό κρέας χοιρινό (λέμε στο κρεοπώλη να μας το ανοίξει φύλλο για ρολό) 100 γρ. μπέικον καπνιστό 250 γρ. τυρί τριμμένο ή σε μικρούς κύβους[...]
Πηγή: greekcook.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΓια 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός τομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτές τομάτας 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φύλλο δάφνης ½ φλιτζάνι βούτυρο τριμμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΗ συγκεκριμένη συνταγή είναι δικής μου έμπνευσης. Την έφτιαξα σε κάποιο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς πριν αρκετά χρόνια, ειδικά για τον μπαμπά μου που είναι λάτρης[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 1 σακουλάκι φρέσκα νιόκι πατάτας (υπάρχουν στα ψυγεία των super market) 1 τριγωνάκι μπλε τυρί 1 μικρή κρέμα γάλακτος χαμηλών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα βρήκα ωραίες μοσχαρίσιες μπριζόλες, μη με ρωτήσετε όμως τι μέρος είναι θα σας γελάσω. Χωρίς κόκαλο όμως και σε καλό μέγεθος, ούτε τεράστιες ούτε όμως[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΟι μπριζόλες σου παίρνουν ιδιαίτερη γεύση αχλαδιού και φίνας γκοργκοντζόλας. Ένας ακόμη τρόπος να μετατρέψεις το bbq σε gourmet γεύμα... Εύκολη 30 Λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ Ροδάνθη συνεχίζει να μας δίνει ωραίες συνταγές γιατί έχει μεράκι και αγάπη για την μαγειρική. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα θέλουν να τις ακολουθήσουν. Υλικά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤα σνίτσελ με σάλτσα ροκφόρ είναι ιδιαίτερα και απολαυστικά. Την έχω φτιάξει τη συνταγή με σνίτσελ χοιρινού, γιατί ο μικρός μου γιος δεν τρώει τα μοσχαρίσια.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (για 5 άτομα): 80 γρ. ροκφόρ 1 1/2 κουτάλι ξύδι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 1/2 νερό 1 1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: greekcook.grΓια 4-6 άτομα 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα και λιωμένα αλάτι πιπέρι ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ελαιόλαδο 1 κουταλάκι βασιλικό ½ κουταλάκι θυμάρι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.gr