Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Γενικά: Η ρίγανη είναι αρωματικό ποώδες, πολυετές, ιθαγενές και θαμνώδες φυτό της Μεσογείου και της Κεντρικής Ασίας. Το φυτό έχει ύψος 20-80 εκ., έχει φύλλα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr#greekouzina #tragos #vrasto τράγος βραστό Τράγος βραστό Δύσκολη συνταγή για δυνατούς μάγειρους. Το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει για την προσπάθεια.[...]
Πηγή: greekouzina.gr200 γραμμ. καυκαλήθρες ή μυρώνια 200 γραμμ. σπανάκι 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ αλάτι πιπέρι 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr(Μια συνταγή από τη Βαρβάσαινα Ηλείας) Ο Πύργος της Ηλείας είναι μια πόλη με καταπληκτικά ιχθυοπωλεία. Καθημερινά, όλες τις εποχές του έτους, βρίσκεις ό,τι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr200 γραμμ. καυκαλήθρες ή μυρώνια 200 γραμμ. σπανάκι 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. άνηθο 1 κ.σ. δυόσμο 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ αλάτι πιπέρι 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΈνα νοστιμότατο ορεκτικό με ελάχιστες θερμίδες ανά συνταγή Ψάχνετε για ένα ορεκτικό με θαλασσινά, κατάλληλο για μία γιορτή; Θα θέλατε να είναι έξω από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γραμμάρια σολομού (3 φιλέτα) 200 γραμμάρια γαρίδες, καθαρισμένες 1 λεμονόχορτο (lemongrass) 25 γραμμάρια φρέσκο τζίντερ 1/2 ματσάκι κόλιαντρο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φλ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια - και τα πράσινα μέρη 1 ματσάκι σχοινόπρασο 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο 1 ματσάκι μαιντανό 400 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο φαγητό που εδώ και χρόνια φτιάχνω την επομένη των Χριστουγέννων είναι το γουρουνάκι με σέλινο. Και μάλιστα σε δυο εκδοχές αφού εγώ το προτιμώ αυγολέμονο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ συνδυασμός του παλιού με το καινούριο! Το σταμναγκάθι ίσως είναι το πιο διάσημο κρητικό χορταράκι των τελευταίων χρόνων. Αν και το δικό μου πιο αγαπημένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτήν την εποχή θα βρούμε στον μανάβη μας ή στην λαϊκή ένα σωρό νόστιμα χόρτα. Καυκαλίθρες, σέσκουλα, μυρώνια, σπανάκι και πολλά άλλα, που θα νοστιμίσουν το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣήμερα είπα να κάνω φρικασέ χοιρινό, μπας και αρχίσουμε λίγο να νιώθουμε κάτι από χειμώνα, γιατί αν περιμένουμε από τον καιρό σωθήκαμε.... Λίγο εναλλακτικό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕνα πολύ νόστιμο φαγητό με λεπτή γεύση, κατάλληλο για τραπέζι και όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους 3-4 καρότα κομμενα σε χοντρές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κομμάτι κρέας χοιρινό από μπούτι 1 οτήρι του νερού κρασί άσπρο αρετσίνωτο 1-2 καρότα 1-2 ρίζες σέλινο 1-2 κρεμμύδια μερικά σπυριά πιπέρι 1-2 γαρύφαλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr#greekouzina #tragos #vrasto τράγος βραστό Τράγος βραστό Δύσκολη συνταγή για δυνατούς μάγειρους. Το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει για την προσπάθεια.[...]
Πηγή: greekouzina.gr