Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Καλτσόνε είναι η πίτσα …. έκπληξη!! Μια νόστιμη σκεπαστή πίτσα δηλαδή, που μέσα της κρύβει τα αγαπημένα μας υλικά. Παρακάτω θα σας δώσω διάφορες ιδέες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠάρα πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή! Υλικά για την ζύμη: 280 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις Μια πρέζα αλάτι 200 γρ βούτυρο παγωμένο Χυμός από μισό μικρό λεμόνι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grμεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔιασκευή κυκλαδίτικης συνταγής Υλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 πράσινα λάχανα 80 γρμ. ζαμπόν Πάρμας 100 γρμ. Λαρδί (μπέικον) 250 γρμ. καρότα 250 γρμ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚατακόκκινος, λατρεμένος και πικάντικος όσο ακριβώς τον θέλουμε. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε πάνω σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μαζί με ελιές και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Ζύμη 3 αυγά 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 2 φλυτζάνια γάλα 2 φλυτζάνια αλεύρι αλάτι 1 κουταλιά της σούπας μπεϊκιν πάουντερ λίγο τυρί τριμμένο Γέμιση Υλικά της[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΤα εσκαλόπ είναι κρέας που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες και τις κτυπάμε (με το γουδοχέρι) για να λεπτύνουν και να απλώσουν. Τα Εσκαλόπ γαλοπούλας με ζαμπόν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕν αναμονή του οβελία... Οι empanadas έχουν ισπανική και πορτογαλική καταγωγή και πρόκειται για ζύμη με γέμιση , γνωστή επίσης ως «impanada» στην[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΕίναι το σουηδικό φαγητό "του φτωχού", κάτι σαν τη δική μας φασολάδα (αλλά καμία σχέση!) Σημαίνει κάτι σαν "τα παντα στο τηγάνι", και είναι η ιδανική λύση όταν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες έμμενταλ 1 κούπα αλεύρι 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά[...]
Πηγή: sidagi.grΚλασσική συνταγή, διαχρονικό πιάτο αλλά και πεντανόστιμο! Ένα φαγητό που μικροί και μεγάλοι δεν αρνούνται ποτέ, χειμώνα ή καλοκαίρι, που δεν λείπει σχεδόν από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr