Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Μοσχαρακι με κρεμα γαλακτος και μανιταρια. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλα μοσχαρακι χωρις κοκκαλα 1 κονσερβα 400gr μανιταρια τεμαχισμενα 2 κρεμμυδια 2 σκελιδες σκορδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό που κάνει τη διαφορά στις εθνικές κουζίνες είναι η τεχνική και τα αρωματικά. Στην παρακάτω συνταγή, η τεχνική είναι καθαρόαιμα ελληνική αλλά το κυρίως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 3 κιλά τρυφερό χοιρινό 1/2 κιλού λίπος από νεφρά 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κοφτή κουταλιά καυτερό κοκκινοπίπερο 1/2 κουταλ. ρίγανη 1/2 κουταλ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCaldo verde, η σμαραγδένια: Η πράσινη, υπέροχη, δυναμωτική, αλλά και λεπτή στη γεύση, σούπα από την Πορτογαλία. η εθνική τους χορτόσουπα! Ένα πιάτο της[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 μέτρια σελινόριζα 1 κ.σ. βούτυρο 3-4 κόκκοι πράσινου πιπεριού 1/2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού αλάτι παρασκευή Καθαρίζουμε γύρω γύρω τη σελινόριζα, την κόβουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι μισο ποτηρι κρασι λευκο ρετσινα 2 κρεμμυδια μετρια η ενα μεγαλο ξυσμενο στο τριφτη ,ετσι μελλωνει το ζουμακι μισο κουτακι σαλτσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧοιρινή τηγανιά που θα ενθουσιάσει τους πάντες! Σίγουρα θα βαρεθείτε να δίνετε την συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά χοιρινή τηγανιά 200 γρ. Πάχος (έτσι θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧοιρινό κρέας (κομμάτια από μπούτι ή λαιμό) μαγειρεμένα στην κατσαρόλα με πιπεριές και κρασί. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κομμάτια χοιρινού (από λαιμό ή μπούτι)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχαράκι στην κατσαρόλα με πατάτες, σβησμένο με ρετσίνα. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι Αλάτι Πιπέρι 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤρυφερό μοσχαράκι σε συνδυασμό με φανταστική σαλτσούλα! Υλικά για 4 άτομα: 1 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι στο multi 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ποτήρι του[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΟδηγίεςΠλένουμε το κρέας και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε σε βαθύ μπολ το ελαιόλαδο,το κρασί ή την ρετσίνα,την μουστάρδα,το δεντρολίβανο,την... The post[...]
Πηγή: chefoulis.grεύκολο, γρήγορο, ελαφρύ, ότι πρέπει για τραπέζι ή μπουφέ υλικά 1 κιλό νουά σε φέτες 1 κρεμμύδι στα τέσσερα 2 καρότα κομμένα στα τέσσερα 2 κλαδάκια σέλινο 5[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΈνα πιάτο για τους λάτρεις του κρέατος και των μανιταριών. Υλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές λαιμού 500 γραμμάρια ποικιλία μανιταριών Μισό ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.gr2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά πράσινη Μανιτάρια 1 ποτήρι Κρασί ρετσίνα 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι 1/2 κουταλιά της σούπας Πιπέρι Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 700 γρ. κιμά (μισό μοσχαρίσιο & μισό χοιρινό) 1 λάχανο αφράτο 3-4 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΓια τους κεφτέδες 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 600 γρ. κιμά γαλοπούλας 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. θυμάρι και μαντζουράνα 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκ.σκόρδο λυωμένη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grυλικά 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο 1 κ.γ. σπόρους κόλιαντρου κοπανισμένους 1 κ.σ. κουκουνάρι 1 αβγό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami