Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τα αγαπημένα μπιφτεκάκια του Κώστα! Σε αυτό το φαγητό, ποτέ δεν λέει οχι.. Υλικά 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά (μερικές φορές τον κάνω ανάμεικτο με χοιρινό ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1 κιλό χοιρινές μπριζόλες λαιμού Μείγμα μπαχαρικών: 4 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουτ. σούπας κρεμμύδι, αποξηραμένο 1 κουτ. σούπας ρίγανη 2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕνα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για το χριστουγεννιάτικο χοιρινό μας! Μπορώ να πω και έκπληξη γιατί δεν τις έχω περί πολλού τις γλυκοπατάτες και το έφτιαξα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grHello friends!I decided to post this recipe in the spirit of the upcoming Canadian Thanksgiving Weekend ..It is one of the six major Canadian holidays, always[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.gr1700γρ. γλυκοπατάτες 300γρ. πατάτες 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1-1½ φλιτζ. γάλα αλάτι πιπέρι ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο Πλένουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα κατεξοχήν κυριακάτικο φαγητό έχει το μενού μας σήμερα, αν και δεν είναι Κυριακή! Κλασικός κόκορας γιαχνί με πατάτες στην κατσαρόλα, αλλά με μια μικρή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι ψητές γλυκοπατάτες είναι χαμηλοθερμιδικό όνειρο, με γενναιόδωρη γεύση. Η γλύκα τους (περισσότερη ή λιγότερη, ανάλογα με το είδος) σε τραβάει απ’ το μανίκι,[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την σπαλομπριζόλα 2½ κιλά σπαλομπριζόλα λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα ντεμί γκλας 2 κιλά κόκκαλα μοσχαριού 1 κρεμμύδι με τη φλούδα 1 σκόρδο με[...]
Πηγή: argiro.grΓια το γκάμον θα χρειαστείτε 1 γκάμον (είναι ελαφρά καπνισμένο χοιρινό μπούτι σε δίχτυ) 1-2 βλαστούς σέλινο κομένα 1 κρεμμυδι χοντροκομμένο 10 κόκκους μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.grΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.grΟ συνδυασμός χοιρινού με πορτοκάλι είναι ό,τι πιο γιορτινό μπορείς να σερβίρεις τα Χριστούγεννα. Η Ντίνα Νικολάου λοιπόν επιμένει παραδοσιακά και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ Ενας διαφορετικος πουρες, με την ιδιαιτερη γευση και το αρωμα της γλυκοπατατας. Η κλασσικη προταση σερβιρισματος, ειναι ως συνοδευτικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr